Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Break-up gehad? Zo weet je of je weer klaar bent om te daten

Is jouw relatie een tijdje geleden verbroken? Dat is natuurlijk nooit leuk. Het is dan ook niet gek dat het weer een tijdje kan duren voordat je weer zin hebt om te daten. Maar hoe weet je wanneer je hier weer klaar voor bent? Om jou hier een beter beeld van te geven, zetten wij hieronder signalen dat jij weer klaar bent om te daten op een rijtje!

 

Je denkt niet zo vaak meer aan je ex

Een van de signalen dat je weer klaar bent om de daten, is dat je niet meer zo vaak aan je ex terugdenkt. Dit is een goed teken, want zo heb je dit echt achter je gelaten en is er weer ruimte voor een nieuwe liefde in je leven!

 

Je vindt het leuk om aandacht te krijgen

Wat ook een signaal kan zijn dat jij weer ready bent voor het daten, is dat je het weer leuk vindt om aandacht te krijgen. Waar je er na je break-up misschien allesbehalve blij van werd, vind je het ondertussen leuk om aandacht van andere vrouwen te krijgen.

 

Je kunt tijdens een feestje een connectie met iemand aan proberen te gaan, maar ook online daten is razend populair. Er zijn talloze datingplatformen waar je jezelf voor aan kunt melden. Om te bepalen welke het beste bij jou past, kun je een ervaringen blog checken. 

 

Je voelt je ook goed als je alleen bent

Deed jij tijdens de relatie haast alles samen met je partner? Dan kan het na de break-up best zo zijn geweest dat je het niet leuk vond om alleen te zijn. Als jij het inmiddels lekker vindt om ook wat tijd voor jezelf te hebben en er absoluut geen moeite meer mee hebt dat je alleen bent, dan is dit vaak ook een teken dat je jouw liefdesleven weer kunt oppakken.

 

Je kijkt weer vaker om je heen

Misschien had je na de break-up helemaal even geen behoefte om naar andere vrouwen te kijken. Als dit inmiddels wel weer het geval is, is dit een goed teken. Je hebt jouw single leven geaccepteerd en staat weer open voor iets nieuws. Of het nu gewoon voor de gezelligheid is of voor een vaste relatie, dat zie je vanzelf wel!

 

Als je een of meerdere van deze signalen herkent, kan dit betekenen dat je weer langzaamaan kunt gaan genieten van daten. Doe dit vooral op je eigen tempo. Het hoeft namelijk niet meteen weer uit te draaien op een vaste relatie, een tijdje daten kan ook leuk zijn. Als je graag online wilt daten, kun je ondeugend daten in gedachten houden.