Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

4x zo verras je je partner met een thuisdate

De herfst is begonnen. Het is kouder buiten en vaak erg nat. Maar de koudere, natte dagen brengen ook iets moois met zich mee. Namelijk romantiek! Je kunt lekker tegen elkaar aankruipen en een romantische avond binnen hebben. Wil jij jouw partner verrassen met een echte thuisdate? Dan geven wij je hier 4 leuke ideeën. 

  1. Diner voor twee 

Liefde gaat door de maag. Wanneer jullie ervan houden om lekker te eten, is een uitgebreid etentje thuis perfect. Verras je partner met een zelf gekookt driegangen diner met zijn of haar favoriete gerechten. Dek de tafel en steek de kaarsjes aan. Een romantische avond gegarandeerd. 

  1. Game night 

Zijn jullie dol op spelletjes en bezoeken jullie vaker een game state of spelletjescafé? Dan is een game night at home een perfecte date avond. Zorg voor een romantische sfeer in huis met kaarsjes en fijne muziek. Haal jullie favoriete hapjes in huis en schenk een lekker drankje in. Daarnaast mogen de spelletjes niet ontbreken. Kies voor spelletjes die je goed met zijn tweeën kunt spelen, zoals rummikub, Qwixx of Monopoly.  

  1. Thuisbioscoop

Heerlijk tegen je vriend of vriendin aankruipen tijdens een spannende film is natuurlijk een hele fijne date. Maar om een keertje helemaal uit te pakken, kun je kiezen voor een grote beamer. Zo haal je de bioscoop naar je woonkamer. Kies je favoriete film uit en haal voor het echte bioscoopgevoel popcorn en M&M’s in huis.

  1. Fifty shades date 

Je kunt jouw partner natuurlijk ook verrassen met een spannende thuisdate. Geef aan het begin van de date een mooi setje lingerie cadeau en laat de date beginnen. Neem echt de tijd voor elkaar. Zo kun je beginnen met een lekkere massage. Zo komen jullie dichter tot elkaar en helemaal in de stemming. Een fifty shades thuisdate is het perfecte moment om te experimenteren met iets nieuws. Misschien kan een seksspeeltje extra spanning toevoegen voor jullie. Er zijn diverse sextoys die je thuisdate extra spannend maken.  

 

Jouw partner eens verrassen met een thuisdate? Dan hopen we dat deze vier dates jou voldoende inspiratie hebben gegeven. Welke ga jij als eerste organiseren? Wie weet kom je zo zelf nog op andere leuke ideeën!