Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

5x housewarming cadeau tips voor mannen

Het vinden van hét perfecte cadeau is sowieso altijd al een uitdaging. Je wilt namelijk dat de ontvanger oprecht blij is met het cadeau, anders is het zonde van het geld. Maar belangrijker nog, als je op zoek bent naar een housewarming cadeau, moet het ook iets zijn wat gebruikt gaat worden in het nieuwe huis. Zeker voor mannen! Want wie geeft er nou zijn beste vriend een stel kaarsen? Wij kennen er weinig. Of je je cadeau nu wilt afstemmen op zijn interesses of hem gewoon iets wilt geven waarmee hij zijn appartement versiert, het kan allemaal. Op zoek naar een goede cadeau? Dan zijn dit zijn 5x housewarming cadeaus die mannen echt zullen waarderen.

  1. Een barbecue

Is je beste maatje verhuisd naar een huis met tuin, dan is een barbecue het vetste cadeau wat je kan geven. Zeker als hij hiervoor geen tuin – en dus geen barbecue – had. En wanneer jij je vriend een barbecue geeft, heb je er zelf profijt van tijdens de zomer. Haal de vriendenclub bij elkaar en verzamel geld om een goede barbecue te kopen, een goedkope zou zonde zijn. 

  1. Glazen

Houden jullie wel eens decadente mannen avonden? Een avondje poker met een glaasje whiskey?  Dan is het geven van mooie glazen een duurzaam idee. Een goed glas waar je goed voor zorgt gaat immers jaren en jaren mee. 

  1. Een airfryer

Mannen kunnen niet koken. Althans, dat is het vooroordeel. Is jouw vriend zo’n man die dit vooroordeel omarmt? Geef dan een airfryer cadeau! Een airfryer is hét keukenapparaat voor de mens die snel een maaltijd op tafel wilt hebben staan zonder daar te veel voor moeten doen.

  1. Een lekker dekentje

Lekker op de bank liggen onder een dekentje, dat is helemaal zo gek nog niet volgens de man. Alleen geven ze het niet snel toe. Naar de winkel zelf een dekentje halen, wat een gênante vertoning! Koop daarom een zachte deken voor je vriend met een dikke knipoog.

  1. Hulp tijdens het klussen

Er gaat niets boven vrienden die je helpen met het klussen aan je nieuwe huis. Help de zware spullen tillen, zorg voor catering of verf een muurtje. Een vriendendienst is altijd goed. Is het huis echt een bouwval? Dan kan de aannemer altijd een bouwlift mee nemen voor het zware sjouwwerk. Zo hoef je er zelf geen een te huren, aannemersbedrijven zullen dat ze zelf een bouwlift kopen voor hun projecten zoals het huis van je vriend.

 

Binnenkort een housewarming van een vriend? Neem deze ideeën mee als inspiratie!