Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Essentiële kledingstukken voor elke motorrijder

Heb je net je motorrijbewijs gehaald? Dan kan je niet wachten om de weg op te gaan. De helm en de motorjas heb je al. Welke kledingstukken kan je daar verder allemaal nog bij gebruiken? Wanneer je echt goed op weg wilt gaan, dan is het in ieder geval slim om de tips die je hier krijgt ter harte te nemen.

Een goede motorbroek aantrekken

Het is fijn om ook de benen goed te beschermen. Een goede motorbroek die je bijvoorbeeld bij Goedhart Motoren koopt houdt de kou buiten. Dat is echter niet het enige. Wanneer de broek precies op maat is, dan is het ook nog eens zo dat je veel lekkerder op de motor zit. Je blijft bijvoorbeeld veel gemakkelijker op je plaats zitten. Dat zijn voordelen die je altijd ten volle moet benutten. De motorbroek koop je natuurlijk bijpassend bij de jas.

Lekkere stevige motorhandschoenen

Als het over kou gaat, dan zijn je handen natuurlijk het meest kwetsbaar op de motor. Het is fijn wanneer je daar iets aan kunt doen. Al is het alleen al om te zorgen dat je jouw tweewieler gewoon goed en veilig kan blijven besturen. Daarom is de keuze voor een paar lekkere stevige motorhandschoenen met veel grip natuurlijk snel gemaakt.

Kiezen voor verkoelende onderkleding

Een tip die je misschien iets minder vaak voorbij ziet komen, is die van verkoelende onderkleding. Dit kan je ook gewoon bij de echte speciaalzaak aanschaffen. Waar vooral gekeken wordt naar de koude dagen, is het juist zo dat veel rijders in de warme maanden van het jaar op pad gaan. Dan wordt het echter al snel heel warm in je motorpak. Met goede verkoelende motorkleding bied je daar een mooi tegenwicht tegen. Zo kan je dus heel simpel voor meer comfort op de motor zorgen.