Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

5 redenen waarom Google Ads besteden een slimme keuze is!

Als bedrijf wil je geen halve producten leveren. Dit geldt niet alleen voor je klanten, maar ook voor je eigen communicatie-uitingen. De kans dat jij al adverteert in Google, maar als jij zeker wil weten dat je dit correct doet, raden wij Google Ads uitbesteden enorm aan. Hieronder noemen we vijf redenen waarom!

  1. Richt je op een relevante doelgroep

Er zijn veel manieren om online onder de aandacht van je doelgroep te komen, maar bij bijna geen één weet je zeker dat de kijker van je advertentie ook geïnteresseerd is om een aankoop te doen. Bij Google Ads is dit wat anders, aangezien de kijker van je advertentie hier al op jouw zoekwoord gezocht heeft, voordat ze je advertentie kunnen zien.

  1. Diverse advertenties

Veel mensen denken dat je met Google Ads enkel spreekt over de advertenties die in zoekresultaten verschijnen, maar dat is niet helemaal waar. Je kunt namelijk ook Google Ads inzetten op het gebied van display advertenties of Google Shopping, waardoor jij je bedrijf op verschillende manieren presenteert.

  1. Google is je beste vriend

Voor elk bedrijf is het enorm belangrijk om goed gerepresenteerd te zijn op Google. Maar liefst 97% van de totale zoekopdrachten die online gebeuren, gaan via Google. Dit staat gelijk aan zo’n 300 miljoen zoekopdrachten elke dag. De kans dat hier ook zoekopdrachten tussen zitten die relevant zijn aan jouw bedrijf, is gigantisch. Deze kans moet benut worden, wat je met Google Ads doet.

  1. Duik in je doelgroep

We benoemden hierboven al het feit dat enkel geïnteresseerden je advertenties zien, maar met de juiste targeting zorg je ervoor dat jij nog gerichter te werk gaat. Zo geef je in je advertenties precies aan wie jouw advertenties zien mogen, op het gebied van locatie, geslacht, leeftijd, etc. Je kunt beter inschatten hoe jouw advertenties scoren en daarop je budget baseren.

  1. Expertise

Als laatste geven we antwoord op de vragen waarom je Google Ads specifiek moet uitbesteden. Het antwoord hierop is simpel: je kiest hiermee voor expertise. Door in zee te gaan met een online marketing bureau kies je ervoor om samen te werken met een bureau dat uit veel verschillende casussen ervaring kan halen en dit graag voor jou omzet. Ze weten precies wat ervoor nodig is om jou de beste advertenties te maken voor een goed budget.

Tot ziens!

Nu jij weet waarom je je Google Ads uitbesteden moet, is er niets dat je nog tegenhoudt. We verwachten je dus ook snel bovenaan de zoekresultaten in Google te vinden!