Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

De vele voordelen van een elektrisch verstelbaar bureau

Een elektrisch bureau is bij veel kantoren en thuiswerkplekken bijna niet meer weg te denken. Met één druk op de knop wordt het bureau naar de gewenste hoogte ingesteld. Ben je ook bijna overstag om een elektrisch bureau te kopen, maar weet je nog niet helemaal goed wat de vele voordelen nu zijn of weet je niet goed hoe een elektrisch bureau werkt? Óf wil je misschien ook andere opties kunnen overwegen? In dit blog lees je de laatste nieuwtjes over de elektrisch verstelbare bureaus, de verschillende soorten elektrische bureaus. 

Waarom kiezen voor een elektrisch verstelbaar bureau?

Omdat een elektrisch verstelbaar bureau zorgt voor een ergonomische werkdag, je van comfort en gemak voorziet én er heel stijlvol en modern uitziet. Je kunt wanneer je op zoek bent naar een zit sta bureau tegenwoordig vaak enkel nog kiezen uit een bureau met een slinger, of voor een elektrisch bureau. Maar binnen de elektrisch verstelbare bureaus heb je verschillende opties! Je kunt vaak elektrisch verstelbare bureaus in verschillende prijscategorieën vinden met verschillende specificaties. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan bureaus met verschillende niveaus van draagkracht. Heb je bijvoorbeeld veel monitoren op je bureau staan en je cpu aan je bureau vast zitten? Dan moet het bureau veel kunnen dragen. We raden je dan aan om voor een elektrisch verstelbaar bureau met 150kg draagkracht te gaan. Heb je er minder op staan? Kies dan voor een standaard draagkracht van bijvoorbeeld 50 kg. 

Elektrisch verstelbare bureaus: de verschillende bedieningen

Naast specificaties als de breedte van het blad maar ook draagkracht, hebben elektrisch verstelbare bureaus vaak ook verschillende bedieningen (afhankelijk van de prijs). De meest standaard elektrisch verstelbare bedieningen hebben twee pijltjes waarmee je het bureau gemakkelijk omhoog en omlaag kunt verstellen. Daarnaast bestaan er elektrisch verstelbare bureaus met een display, hiermee kun je naast de pijltjes zien welke hoogte het elektrisch verstelbare bureau heeft. En tot slot hebben sommige elektrisch verstelbare bureaus memory slots waardoor je je ideale zit- en stahoogte kunt opslaan. Tot slot hebben sommige elektrisch verstelbare bureaus zelfs een USB aansluiting, zodat je bijvoorbeeld je telefoon kunt opladen. Benieuwd naar waar je dit soort bureaus kunt kopen? Bij meerdere bedrijven. Wel raden we je aan om voor een speler te kiezen die al langer in de kantoorwereld aanwezig is, zoals Multi Ratio. Ze leveren zowel aan bedrijven als aan concurrenten! Hopelijk weet je nu wat de vele voordelen zijn van een elektrisch verstelbaar bureau en waar je deze het beste kunt aanschaffen.