Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

De beste aanstekers zijn.. BIC aanstekers?

Als je op zoek bent naar een goede aansteker, dan is het goed om te kijken naar BIC aanstekers. Aanstekers van BIC staan er wereldwijd bekend om dat het goede aanstekers zijn, maar waarom is dat? Wat is het verschil met een normale aansteker? We leggen het hieronder kort uit.


Veiligheid


De aanstekers van BIC voldoen aan internationale normen en reglementen, waardoor BIC aansteker worden beschouwd als uiterst veilige aanstekers. Geen zelf ontvlammende aanstekers dus, maar aanstekers die je rustig in je tas of broekzak kunt houden.


Individueel getest

 


BIC test hun aanstekers uitvoerig voordat ze de fabriek mogen verlaten. De aanstekers worden wel op meer dan 40 factoren getest. Hierdoor ben jij er van verzekerd dat een aansteker van BIC het ook echt goed, nadat je hem gekocht hebt.Geavanceerde technici en technieken

 


BIC maakt gebruik van de nieuwste technologieën om aanstekers te fabriceren. Daarnaast zijn alle productiemedewerkers van BIC opgeleid om de kwaliteit van de aanstekers te waarborgen.

 


Unieke vorm

 


Als je een BIC aansteker vast hebt, dan weet je zeker dat deze van BIC is. BIC aanstekers hebben namelijk een onmiskenbare ovale vorm. Hierdoor ligt de aansteker lekker in de hand en kan je deze gemakkelijk bedienen met je duim.


Uitstekende kwaliteit

 


Met BIC aanstekers weet je zeker dat je goede kwaliteit krijgt. BIC aanstekers werken ook veel langer dan andere aanstekers. BIC aanstekers kunnen tot wel 3000 gebruikt worden. Veel andere aanstekers komen nog niet eens tot de helft. Met een BIC aansteker weet je dus zeker dat je de komende tijd geen nieuwe aansteker nodig hebt.


BIC aanstekers personaliseren

 


BIC aanstekers zijn kwaliteitsaanstekers met een lange levensduur. De aanstekers van BIC zijn ook te personaliseren met een logo of afbeelding. Je kan er voor kiezen op één of twee zijden van de aansteker te bedrukken, maar je kan er ook voor kiezen om de gehele aansteker te bedrukken met een afbeelding of artwork. Hierdoor maak je van BIC aanstekers ook nog eens een uitstekend relatiegeschenk.