Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Hoe zou een truck-aflevering van Pimp My Ride eruitzien?

Ken je het programma Pimp My Ride nog? Begin deze eeuw was dit een populaire show op MTV waarin afgetrapte auto’s een complete make-over kregen. Bij Mannenwiki moesten we onlangs aan dit programma denken en vroegen we ons af: wat als die show over vrachtwagens ging? Hoe zou dat eruit zien? We gingen op zoek naar toffe onderdelen en accessoires op de website van truck shop Truckjunkie en lieten onze verbeelding de vrije loop.

 

Waarom je vrachtwageninterieur pimpen?

Als vrachtwagenchauffeur duurt je werkdag makkelijk tien tot veertien uur. Als je internationaal rijdt, vertrek je vaak zondagavond laat of maandagochtend vroeg om pas vrijdagavond of zaterdag weer thuis te komen. Je brengt dus veel tijd in je cabine door; je vrachtwagen is eigenlijk je tweede thuis. Onze fictieve vrachtwagenchauffeur, laten we hem M. noemen, houdt van zijn werk, maar heeft één grote klacht: zijn truckinterieur kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Hij toont aan de camera dat zijn binnenverlichting het niet meer goed doet, de bekleding versleten is en dat de cabine in het algemeen een stuk gezelliger kan. Zijn spatlappen zijn ook niet meer om aan te zien en kunnen wel een vervanging gebruiken.

 

Tijd voor een opknapbeurt

Plotseling komt de presentator van de show bij M. langs. Bij Pimp My Truck is dat geen rapper, maar een bekende chauffeur van TikTok zoals Natasja Bongaards. Onze enthousiaste chauffeuse vertelt M. dat zijn truck is geselecteerd voor een make-over en neemt hem direct mee naar de werkplaats. Het team maakt een plan: de bekleding moet vernieuwd worden, er is nieuwe binnenverlichting nodig en frisse vrachtwagen gordijnen zijn ook een must. Daarnaast worden er natuurlijk ook nieuwe spatlappen, wielen en lichtbakken uitgezocht.

 

Een truck gepimpt met Truckjunkie-producten

Na de make-over komt M. terug naar de werkplaats. Hij is dolblij! Zijn truck ziet er spiksplinternieuw uit, helemaal opgeknapt met onderdelen en accessoires van Truckjunkie. Als klap op de vuurpijl krijgt M. ook nog een Michelin-pop cadeau, samen met een paar coole pins, hoodies en truckersklompen.

 

Wil jij ook je truck opknappen?

Hoewel dit programma (nog) niet echt bestaat (SBS6, doe je voordeel!) kun je tot dat wel zo is in ieder geval je eigen truck pimpen met producten van Truckjunkie. In deze webshop vind je alles wat je nodig hebt, van schoonmaakproducten en stoffen tot lichtbakjes en de leukste truckersmerch.

Ben je er klaar voor om jouw eigen aflevering van Pimp My Truck realiteit te maken? Bestel dan alles wat je nodig hebt op de website van Truckjunkie en ga aan de slag!