Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

5 tips voor zwoele zomeravonden

Er is bijna niets fijners dan de chille vibes van een zwoele zomeravond. Lekker met je lief (of vrienden) genieten van rust, de buitenlucht & elkaar! Eigenlijk verwennen we tijdens lange zomeravonden ook de inwendige mens, immers is ontspannen goed voor lijf en leden. Met onderstaande 5 tips wordt jouw zwoele zomeravond er één om nooit te vergeten. Relaxen maar!

#1 Samen koken & tafelen

Tijdens warme zomeravonden mogen – met name voor de Bourgondiërs onder ons – hapjes & drankjes niet ontbreken. Mocht je de tafel willen vullen met healthy & luxe versnaperingen, laat je dan online inspireren voor de lekkerste recepten. Geen zin om in de keuken staan? Scoor dan bij de lokale visboer of slager heerlijke vis of vlees voor op de BBQ. Om het magische Ibiza-gevoel te creëren in jouw achtertuin kan een hippe ijsemmer met sangria of champagne natuurlijk niet ontbreken!

#2 Kampvuur in tuin & loungemuziek

Voor een zacht prijsje shop je tegenwoordig al een leuke potkachel of vuurschaal. Een gezellig kampvuur brengt natuurlijk letterlijk licht en sfeer, maar van oudsher heeft vuur ook een krachtige & spirituele werking. Laten we eerlijk zijn? Het heeft toch iets rebels om vuurtje te stoken. Als de glazen blijven klinken en de uren verstrijken koelt het vaak af. Met jouw sfeervolle vuurtje kun je nog heerlijk genieten van de avond of nacht.

#3 Bubbelbad & sterren

Wil jij echt ultiem genieten tijdens een romantische avond? Dan is het een geweldige optie om eens na te denken over de aanschaf van een hottub of jacuzzi. Met je vrienden of geliefde in het warme water sterren kijken. Hoe zwoel wil je het nog hebben? Een bijkomend voordeel is de ontspannende werking van warm water voor je spieren. Wat zo handig is, is om dan ook een dames badjas of heren badjas klaar te hebben liggen wanneer je eruit gaat. Datje die meteen aantrekt en lekker warm blijft!

#4 Spelletjes bij ondergaande zon

Niet iedereen houdt er van maar voor het relaxen van de geest is het doen van een spelletje heel goed. Bedenk bijvoorbeeld een leuk spel met humor als je met je vrienden bent, zoals 30 seconds of Pictionairy. Ook kaartspellen zijn leuk om samen te doen. Tijdens het inmaken van je gezelschap kun je heerlijk genieten van de ondergaande zon. Wat wil een mens nog meer?

#5 Verwen elkaar met een beauty behandeling

Als je op én top wilt ontspannen kun je je ook lekker omhullen in je dames – of heren saunabadjas. Masseer elkaar met heerlijke, aromatische oliën en neem een lekker maskertje.

Met deze laatste tip is een fijne nachtrust gegarandeerd. En dat allemaal in en om eigen huis!