Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Beveiligen van je huis blijft belangrijk

Beveiligen van je huis blijft belangrijk

Jaarlijks vinden er ongeveer 65.000 inbraken plaats, dat zijn er maar liefst 178 op een dag. Dat aantal is erg hoog en je wilt zelf geen slachtoffer zijn van één van die 65.000 inbraken. Een inbraak heb je natuurlijk niet geheel zelf in de hand, maar wel voor een groot deel. Inbrekers willen snel en onzichtbaar te werk gaan. Er zijn verschillende manieren hoe je het een inbreker erg lastig kan maken en ze je woning wellicht aan zich voorbij laten gaan. Van een alarmsysteem tot aan verlichting, we geven je graag wat tips.

Alarmsysteem, camera of deurbel

Het eerste waar je wellicht zelf al aan denkt bij het beveiligen van je woning is een alarmsysteem, maar ook een camera of deurbel kan al een goede oplossing zijn. De serie van Hikvision Intercom is een goed voorbeeld van bewaking. Je kunt je woning namelijk bewaken door middel van een video intercom waarmee je kan zien wie er voor je deur staat. De onverwachte bezoeker staat zo op beeld en jij kunt dit ten alle tijden in de gaten houden, deze systemen zijn namelijk eenvoudig te koppelen aan je mobiele telefoon of tablet.

Een goede verlichting

Een inbreker gaat graag ongezien ter werk, de buurt is namelijk ook steeds oplettender als het gaat om inbraken. Wanneer je iemand recht in het licht zet, zullen ze niet snel van plan zijn om hier in te gaan staan. Dat geldt voor zowel de voordeur, ramen, maar ook zeker in de achtertuin. De achtertuin is dan ook een plek waar de inbreker zijn slag probeert te slaan. Vergeet deze plek dan ook zeker niet goed te verlichten.