Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Dozen tegen een hele scherpe prijs

Voor- en nadelen van een palletwagen met handpomp functie.

Moet jij ook regelmatig pakketten verzenden, maar ben je klaar met te grote dozen. Dit is onnodig en wanneer er een breekbaar product in zit, bestaat er ook nog eens een kans dat het kapot gaat. Door een doos op maat te bestellen bij Superdoos, weet je zeker dat niet onnodig ‘lucht’ verzendt.

Het huis netjes opruimen

Het eerste wat je doet bij het opruimen van je kast is alles er uit halen. Hierdoor kun je gemakkelijk je kleren sorteren en zie je meteen wat je allemaal nog hebt. Sorteer je kleding per categorie. Kijk hierbij ook naar kleding die je op hangt en kleding die je opvouwt. Heb je heel veel kleren en een hele grote kast? Dan kun je ook nog onderscheid maken tussen dingen die je wel en niet vaak draagt. Kijk natuurlijk ook naar het seizoen. Berg zomer- en winterkleren op wanneer je ze niet meer nodig hebt.

 

Een leuke verpakking voor klanten en werknemers?

Wil je graag bedrukte dozen bestellen voor bijvoorbeeld klantgeschenken. Dan ben je ook bij Superdoos aan het juiste adres, zij maken verzorgde en netjes bedrukte dozen voor jouw klant. Hiermee komen jouw geschenken altijd netjes bij de klanten aan. Dan maak je ook nog eens tegelijkertijd reclame voor jouw bedrijf en ontvangen de mensen een leuk en uniek pakketje!

Bestel dus snel jouw gewenste dozen. Je hebt ontzettend veel keus in soorten dozen, afmetingen en materiaal. Hierdoor ontvang jij dus altijd de geschikte dozen voor klantgeschenken, cadeaus voor werknemers of gewoon om de boel op te ruimen. Daarnaast zorg je met op maat gemaakte dozen ook nog eens voor een beter wereld, omdat er minder materiaal gebruikt hoeft te worden, een win-win dus!