Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

De leukste uitjes tijdens een weekendje Amsterdam

De leukste uitjes tijdens een weekendje Amsterdam

Weekendjes weg en uitjes in eigen land zijn populairder dan ooit. Amsterdam is hier een perfecte bestemming voor. De stad kent veel leuke accommodaties en heel veel leuke uitjes. Van leuke bars en coffeeshops tot historische uitjes en musea. We geven je graag een paar leuke voorbeelden.

Coffeeshops

Amsterdam staat natuurlijk bekend om de vele coffeeshops. Er zijn veel sfeervolle coffeeshops te vinden in Amsterdam waar je je prima een middag of een avondje kunt vermaken. Probeer wat speciale brownies of laat degene achter de bar een lekker drankje voor je klaar maken en geniet van de chille sfeer van een van de leukste coffeeshops in Amsterdam.

De wallen

Nog iets waar Amsterdam bekend om is zijn natuurlijk de wallen. Nee je hoeft hier natuurlijk geen gebruik te maken van de service en met te lang staren maak je ook geen vrienden, maar een keer door de wallen lopen en een seksshop bezoeken kan geen kwaad. Daarnaast, ben je wel in Amsterdam geweest als je nog nooit de wallen hebt bezocht?

Het Sexmuseum

Als bruggetje van de wallen naar de serieuze musea in Amsterdam heb je ook het Sexmuseum in Amsterdam. Aan het Damrak vind je een museum waar je alles kunt leren over de geschiedenis van erotiek en pornografie. Erotiek heeft in de loop der eeuwen namelijk veel verschillende vormen aangenomen, welke allemaal te vinden zijn in dit museum. Een heel leerzaam, grappig en gezellig uitje.

Het rijksmuseum

Als je uitgelachen bent in het Sexmuseum kun je ervoor kiezen om nog wat serieuze cultuur te snuiven in het rijksmuseum. 800 jaar aan Nederlandse kunst, van middeleeuwen tot Mondriaan. Dit kun je allemaal vinden in het rijksmuseum in Amsterdam. De wereldberoemde nachtwacht is hier ook te bekijken en als je toch nog niet helemaal klaar bent met lachen zijn er ook een hoop dubbelzinnige kunstobjecten te vinden in dit museum.

 

Bron: http://www.hunters-coffeeshop.com/