Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

De leukste vlaggen voor in je mancave

Ben je op zoek naar een leuke manier om je mancave nog gezelliger te maken? Doe dit dan met vlaggen. Er zijn veel leuke vlaggen te vinden die je mancave nog gezelliger maken en net dat extra beetje sfeer geven. Voordat we beginnen over alle leuke vlaggen om je mancave nog gezelliger te maken, willen we je eerst een tip meegeven: koop altijd een goede vlaggenstok bij je vlag. De meeste vlaggenstokken zijn tussen de 30 en 100 centimeter en zorgen ervoor dat je vlag goed blijft zitten. Erg handig om altijd bij de vlag te kopen dus. Lees hieronder onze aanraders voor leuke vlaggen om de ruimte nog gezelliger te maken:

Sportvlaggen

Ten eerste kun je bijvoorbeeld denken aan sportvlaggen. Denk bijvoorbeeld aan oranje vlaggen voor tijdens het EK of WK of de Nederlandse vlag tijdens het voetballen. Er zijn ook racevlaggen te vinden. De racevlaggen hebben hetzelfde zwart en wit geblokte thema als die je terugziet op de racebaan. Deze vlaggen zijn natuurlijk extra leuk als je fan bent van sport en ook graag sport kijkt in de mancave.

Oranje vlaggen

We hebben het net al even kort genoemd, maar oranje vlaggen zijn eigenlijk altijd wel leuk om te hebben. Daarom willen we deze graag nog een keer apart noemen. Oranje vlaggen zijn niet alleen leuk tijdens het EK en WK, maar natuurlijk ook tijdens Koningsdag en andere feestdagen in Nederland. Daarnaast brengt het ook wat kleur naar de ruimte.

Piratenvlaggen

Je mancave een piratengevoel geven is al makkelijk gedaan met een piratenvlag. Een piratenvlag is meestal een zwarte vlag met een doodskop erop. Dat staat natuurlijk ook altijd leuk in de mancave met een biertje erbij! Het geeft de ruimte meteen meer sfeer en zo heb je ook iets aan de muren hangen dat echt past bij de sfeer die er sowieso zal hangen: die van gezelligheid.