Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Een kattenluik waar alleen jouw kat door naar binnen kan

Een kattenluik waar alleen jouw kat door naar binnen kan

Ben jij gezegend met zo’n lief vierpotig beestje en maakt jouw omgeving en thuissituatie het ook nog eens mogelijk dat jouw kat lekker buiten kan spelen? Dan heb jij ook te maken met een kattenluikje. En helaas zijn er nogal eens wat verdwaalde of nieuwsgierige katten die gebruikmaken van andermans kattenluikje. En we vinden poezen en katers hele lieve beestjes maar aan onze eigen huisdieren hebben we in principe vaak al de handen vol. Dus je zit er niet op te wachten dat de katten van de buurvrouw het voer van jouw poes op komen eten, vandaar de kattenluik chip.

 

Een kattenluik met chip kopen

Als jij het dus ook zat bent dat er vreemde katten door jouw kattenluikje naar binnen kunnen sneaken dan wordt het hoog tijd om een kattenluik met chip aan te gaan schaffen. Dankzij de chip in het luikje die alleen werkt op de chip van jouw kat kun je ervoor zorgen dat vreemde katten in huis die het voor van jouw eigen lieve poes of kater op eten verleden tijd zijn en ook niet meer kunnen plassen in jouw kattenbak. Dat is wel zo’n fris en fijn idee natuurlijk en die luxe heb je niet bij een kattenluik zonder chip.

 

Ga voor kwaliteit

Dus als je het fijn vindt dat jouw huisdier lekker naar buiten kan en mag maar je geen zin hebt in andere dieren die naar binnen komen dan is een kattenluik met chip precies wat jij nodig hebt. Je kunt deze kattenluiken gemakkelijk online bestellen, maar je kunt natuurlijk ook een bezoekje plegen aan de wat grotere dierenspeciaalzaak. Zorg er wel voor dat je kiest voor goede kwaliteit want je wilt natuurlijk niet dat je eigen huisdier straks ook niet meer naar binnen kan komen doordat de chip of verbinding niet goed werkt.