Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Goedkope tuinverbouwing

Net zoals je interieur, wil je vast ook wel eens de tuin over een andere boeg gooien. Je raakt er op uitgekeken of bent er niet meer tevreden mee. Tijd voor een grote, maar het liefst ook goedkope, tuinverbouwing!

Gazon

Als je een grote oppervlakte gras hebt in je tuin, is het van groot belang dat dit er mooi bijstaat. Het liefst natuurlijk stralend groen, zonder bruine plekken. Zijn er meer bruine en kale plekken dan groene? Tijd om dit eens goed aan te pakken! Je gazon kun je gemakkelijk zelf omspitten en opnieuw zaaien. Zorg ervoor dat je het goed bij blijft houden met sproeien, maaien en bemesten en je gazon gaat vanzelf weer stralen.

Planten

Er is natuurlijk niks zo makkelijk als je planten en bloemen vervangen en het zorgt gelijk voor een compleet nieuwe uitstraling. Bloemen zijn er in alle soorten en maten, dus bedenk goed welke kleuren je wil en hoeveel tijd je hebt voor je tuinonderhoud.

Aankleding

Er zijn ook oneindig veel mogelijkheden om je tuin een andere draai te geven met leuke aankleding. Verander bijvoorbeeld je oude tuinset door een nieuwe leuke loungeset. Deze kun je makkelijk aankleden met leuke kussen en dekens. Ook verlichting kan veel doen met de sfeer in je tuin. Mooie lampen in je zithoek, of juist tussen de planten of onder een boom of struik. Je kunt ook kiezen voor een nieuwe omheining van je planten, vijver of (moes)tuin. Een schapenhek zorgt voor een stoere uitstraling en is ook nog eens gemakkelijk zelf te plaatsen. Deze kun je bestellen bij Adéquat.