Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Hoe jij dé verlovingsring kan kiezen

Een voordeel van het kopen van jouw verlovingsring bij een online juwelier is de uitgebreide toegang die je krijgt tot ringstijlen. Er zijn verschillende soorten stijlen waar je uit kan kiezen en waar je ook even over na moet denken. Je wilt immers geen spijt hebben van de keuze. Bedenk bij het kiezen van de perfecte ring wat het beste bij haar levensstijl en persoonlijkheid past. Naast jouw budget zijn haar persoonlijke stijl en haar dagelijkse activiteiten de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een setting. Hier zijn een aantal aanbevelingen die persoonlijkheidskenmerken matchen met verschillende bepaalde stijlen.

Traditioneel en elegant

Een klassieke solitaire-setting is tijdloos en toont de middelste diamant zonder enige afleiding. Solitaires, ringen met één diamant in het midden, zijn de meest populaire stijl voor verlovingsringen. De meest traditionele solitaire heeft een gewone metalen band. Om een beetje meer verfijning toe te voegen of om ervoor te zorgen dat de middelste diamant bijzonder laag is geplaatst, overweeg dan om een latwerk of een mand te zetten. Voeg voor een vleugje meer glamour toe door een mooie rij aan diamanten aan toe te voegen.

Stijlvol en extravert

Als de drager met glamour wil verblinden, houdt ze misschien van een setting die haar diamant hoger houdt, of misschien een met sprankelende pavé gezette diamanten op de band van de ring. Halo-engagement-instellingen zijn ook erg populair. Halo-instellingen voegen een cirkel van diamanten toe rond de middelste diamant om sprankeling toe te voegen en de middelste diamant groter te laten lijken.

Outdoorsy & Nature Lover

Is je partner een natuurliefhebber of iemand die buiten het gelukkigst is? Ringinstellingen met organische elementen in hun ontwerpen, zoals bladeren, wijnstokken en bloemen, passen misschien goed bij haar. Overweeg voor een actieve vrouw een instelling waarbij de diamant lager bij de hand wordt gehouden. Een bezel-setting, of een dunne metalen band die de diamant helemaal rond zijn gordel omsluit, is ook geweldig om een ​​diamant beschermd te houden.

Op zoek naar trouwringen Antwerpen waar je kunt kijken voor inspiratie? Ga anders eens langs bij Juweelontwerper Staen in Antwerpen!