Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Je huid beschermen tijdens de zonovergoten maanden

Zonnebrand is een belangrijk onderdeel van huidverzorging. Ook al zul je er niet elke keer zin in hebben, toch is het belangrijk goed te blijven smeren met de juiste zonnebrandcrème. Over het algemeen wordt zonnebrand factor 50 kopen aangeraden. Factor 50 is voor de meeste huidtypes goed genoeg voor bescherming. Zonnebrand gebruiken is erg belangrijk, voor het beschermen van je huid en jezelf. De zon schijnt elke dag, in bepaalde maanden wat meer dan andere, maar bescherming hiertegen is dus altijd belangrijk. Voor de juiste bescherming en goede huidverzorging raden we dus zonnebrand factor 50 aan.  

 

Onze aanrader: Australian Gold 

Wil je graag goede zonnebrand kopen, maar weet je niet waar je moet zoeken? Dat snappen wij, want er zijn er ook zoveel te vinden en het lijkt allemaal op elkaar. Onze aanrader voor goede zonnebrand factor 50 is die van Australian Gold. Dit merk levert goedkope zonnebrand van hoge kwaliteit die je huid sowieso goed zal beschermen. Van tijd tot tijd een beetje insmeren op je gezicht en rest van je lichaam helpt al erg veel tegen de uv-straling. Als je de factor 50 van Australian Gold opsmeert, kun je gewoon lekker gaan zonnen en hoef je je nergens zorgen over te maken. Je kunt kiezen tussen een factor 50 met of zonder bronzer en de speciale Face Stick voor je gezicht.  

 

Het belang van goed insmeren  

Hoewel je het misschien niet zou verwachten, er is elke dag in het jaar uv-straling aanwezig. Zelfs op een zeer bewolkte dag kun je dus uv-straling op je huid krijgen. Langdurige straling van UV op je huid kan leiden tot huidziektes en zelfs kanker. Hierom is het dus belangrijk om te blijven smeren met zonnebrand. Zonnebrand bevat SPF oftewel Sun Protection Factor, die helpt beschermen tegen de zon. Wil je dus goed blijven zorgen voor je huid, dan is het kopen van een goede zonnebrand erg belangrijk.