Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Op vergader inspiratieavontuur in Den Bosch

Vergaderen saai en langdradig? Niet als je op zoek gaat naar een prachtige vergaderlocatie, die van alle gemakken is voorzien. Waar je vol inspiratie en energie van thuis komt. Benieuwd naar de kenmerken van inspirerende vergaderlocatie? Lees dan hier verder.

De natuur in

Complexe vraagstukken vragen om een creatieve aanpak. Hierin leveren omgeving en sfeer een grote positieve bijdrage aan de productiviteit en effectiviteit van een vergadering. De beste ideeën komen tot stand op de meest inspirerende locaties. Kies voor een vergaderlocatie gelegen in het groen, bijvoorbeeld aan een rivier, op een landgoed, een kasteel of met een rooftop uitzicht.

Kies voor een vergaderlocatie met vergaderzalen met veel daglicht en zorg dat deelnemers altijd tijdens de pauzes naar buiten kunnen voor een wandeling over het landgoed of een koffiebreak met weids uitzicht. De natuur zet aan tot nieuwe inzichten, ideeën en inspiratie.

Buiten vergaderen

Ontdek het avontuur van buiten vergaderen. Buiten vergaderen geeft een gevoel van vrijheid en brengt nieuwe inzichten. Maak gebruik van de tuin door bijvoorbeeld een kringopstelling van boomstammen of aan een grote (picknick) tafel.

Teambuildingactiviteiten
Sluit de dag af met een boost van inspiratie en teamwork. Den Bosch heeft vele vergaderlocaties waar teambuildingactiviteiten op het landgoed mogelijk zijn. Wandel naar buiten voor een heerlijke bbq of een leuke teambuildingactiviteit, zoals varen, suppen, boogschieten of schapendrijven.

Culinaire vergaderarrangementen

Bourgondisch genieten in Den Bosch en Brabant. Naast een inspirerende omgeving, geven culinaire breaks nieuwe inspiratie en energie. Een maaltijd is een culinaire beleving. Denk bijvoorbeeld aan een lunchbuffet, finger food, walking diner of foodtrucks.

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Den Bosch? Een unieke, sfeervolle locatie die over alle faciliteiten beschikt, centraal gelegen is en waar u in alle rust en ruimte kunt vergaderen? Laat u verrassen en inspireren door De Ruwenberg, een groene oase nabij Den Bosch. Het maakt niet uit of u een ruimte nodig heeft voor een training, brainstormsessie, workshop, presentatie of buiten vergadering; wij hebben de ideale vergaderruimte voor u. Ontdek De Ruwenberg en ga mee op avontuur.