Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Plaatsen om bedrijfsbijeenkomsten buiten uw kantoor te houden

Het kantoor heeft lang dienst gedaan als traditionele vergaderlocatie. Het kan echter tijd zijn om andere potentiële locaties te overwegen, gezien alle voordelen hiervan. Een nieuwe omgeving kan jou en jouw medewerkers een nieuw perspectief bieden, de productiviteit verhogen, teambuilding en innovatief denke bevorderen om er maar een paar te noemen. Hier zijn een aantal alternatieven waar jij jouw vergadering kan houden:

#1 Een park meeting

Het houden van jouw volgende vergadering in een buitenruimte zoals een park (een met beschutting is ideaal in geval van regen) kan jouw vergadering een nieuw perspectief geven en de focus verbeteren. De psychologische en emotionele voordelen van het buitenleven zijn talrijk en zullen zeker door jouw werknemers worden gevoeld.

#2 Loop door de straten

Het is aangetoond dat een vergadering tijdens het lopen het moreel verbetert en zowel de productiviteit als de creativiteit verhoogt. Mogelijk kan jij de dingen vanuit een andere hoek bekijken. Als je geen technologische apparatuur nodig heeft en jouw vergadergrootte klein genoeg is, ga je gewoon buiten jouw kantoor de straat op voor jouw volgende ontmoetingsplaats.

#3 Een informele setting: De Kuip

Een informele setting, zoals een vergaderruimte in Rotterdam als De Kuip.  Hierdoor kan het comfort bevordert worden en stelt jouw medewerkers in staat om elkaar op een meer intiem niveau te leren kennen door de meer ontspannen setting. Een ontspannen omgeving kan bij jouw medewerkers creativiteit en vrije gedachten oproepen.

#4 Buiten de stad

Vergaderingen buiten de stad, zoals tijdens een retraite, kunnen één van de beste manieren zijn om teambuilding en groepstraining te promoten. Vergaderingen buiten de stad kunnen net zo productief zijn als vergaderingen op kantoor. De sleutel is echter een duidelijk idee van de taken die jij wilt uitvoeren.

#5 De golfbaan

Dit is een frisse benadering voor diegenen die individuele klanten moeten ontmoeten. Tegenwoordig kiezen zakenmensen steeds vaker voor beweging, zoals golfen, fietsen of yoga als hun volgende ontmoetingsplaats. Dit type setting is gunstig, omdat het energie en positiviteit bevordert. Zorg ervoor dat jij een activiteit kiest die jouw klant leuk zal vinden en die ook een geschikte locatie voor hem of haar is.