Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Thuis werken zonder gestoord te worden? Dit is wat je moet doen!

Als we het hebben over het aantal toegenomen huishoudens dat een thuiswerker heeft, hebben we het over een groot gevolg van het coronavirus. Toen het moment kwam dat bepaalde voorzieningen werden gesloten en er een heus thuiswerkadvies ontstond, leerden we ineens hoe het was om te moeten roeien met de riemen die we op dat moment hadden. Hier hebben we dan ook veel aan gehad, maar nu de impact van het coronavirus een beetje lijkt bij te sturen, is het mogelijk om ons te richten op dat hele thuiswerken. In dit blog zoomen we daarom zelfs nog wat verder in: we vertellen je hier met alle plezier wat jij moet doen om thuis te kunnen blijven werken en alsnog de resultaten te behalen die je altijd al had willen behalen. Kortom, lees vooral gauw verder als je wilt weten hoe jij vanuit huis kunt werken zonder gestoord te worden!

‘Come on in’

Het klinkt op het eerste gezicht misschien wat cliché, maar door een bordje op de deur van de kamer van je werkplek op te hangen met op de ene kant ‘niet storen’ en op de andere kant iets in de trant van ‘kom maar binnen’, ben je in staat om een stuk geconcentreerder te werken.

De mensen in jouw omgeving weten precies wat er speelt als er een bordje hangt en dat resulteert erin dat zij dus niet zomaar zullen binnenkomen om het één en ander te vragen. Vergeet dan ook vooral niet om het bordje om te draaien zodra je tijd hebt voor een gezellig praatje!

Ruisonderdrukking

Als je één van de nieuwste oordopjes op de markt bezit of eerder hebt gekozen voor een koptelefoon met een functie als deze, weet je precies waar we het over hebben als we zeggen dat dit een ware uitkomst is tijdens het geconcentreerder werken. Door de ruisonderdrukkingsfunctie op je koptelefoon of oortjes te activeren, ben je in staat om door te werken terwijl er om je heen wat reuring is. Dit werkt een stuk prettiger!

Meerdere beeldschermen

Het is tot slot een goede om meerdere beeldschermen aan te schaffen. Hierdoor verlies je geen tijd met het wisselen tussen programma’s of het zoeken naar bepaalde gegevens en kun je je focus dus een stuk beter bewaren. Door bijvoorbeeld op het ene scherm te handelen in crypto via Anycoindirect en op het andere scherm de koers bij te houden, weet je zeker dat er echt sprake is van focus!