Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

De must-see series van dit moment

Een avondje Netflixen is voor veel mensen dé ultieme manier om helemaal tot rust te komen. Met een lekkere zak chips op de bank of met een warme kop thee in je bed kun je je met een goede serie compleet in een andere wereld wanen. Zeker met de nieuwste technologie van een OLED televisie, waardoor het beeld nóg realistischer lijkt, kun alles om je heen even helemaal vergeten. Houd jij ook zo van ‘bingewatchen’, maar heb je net die ene spannende serie uitgekeken en ben je daarom op zoek naar een nieuwe favoriet? Hier lees je over de veelbelovendste series van dit moment, die je gewoon kunt streamen via je pc of smart televisie.

 

1. Top Boy

Top Boy is momenteel super populair op één van de grootste streamingdiensten in Nederland. In deze serie volg je twee drug dealers in het Oosten van Londen die voor grote uitdagingen komen te staan en daarom belangrijke en levensveranderende keuzes moeten maken. Met deze serie ben je wel even zoet, het tweede seizoen is namelijk net wereldwijd verschenen.

 

2. Taboo

Voor fans van historische verhalen is deze serie echt een aanrader. Het verhaal speelt zich namelijk af aan het begin van de negentiende eeuw in Engeland en volgt een man die na de dood van zijn vader terugkeert naar zijn thuisland om zijn scheeps imperium over te nemen en te beschermen wat hem toekomt. Ook goed om te weten: deze serie is in 2017 genomineerd voor een Emmy.

 

3. The Office

Hoewel deze serie al enige tijd geleden uitgekomen, blijft het een aanrader voor iedereen die na een lange dag werken niet te veel wil nadenken en toe is aan een dosis flauwe humor. In ‘The Office’ neem je een kijkje in het simpele kantoorleven van een groep werknemers van een papierbedrijf. Hoewel je het misschien niet zou verwachten, kan dit leiden tot veel hilarische, hartverwarmende en soms ongemakkelijke momenten. Perfect voor een ontspannen avondje op de bank dus!