Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Je mancave promoten? Kies voor drukwerk!

Er is een grote hoeveelheid aan promotiedrukwerk die je kan kiezen om je mencave te kunnen promoten. Zo kan je voor de gebruikelijke flyers gaan maar je kan ook bijvoorbeeld posters ophangen. Wil je meer weten? Neem snel een kijkje.

De standaard flyer

Flyers zijn het makkelijkste. Vooral omdat je ze in grote hoeveelheid erg gunstig kan laten drukken A4 formaat is een mooi formaat voor de flyer. De flyer is dan groot genoeg om jezelf goed te promoten. Drukkerij Amsterdam bijvoorbeeld kan je goed adviseren in het gebruik van flyers.

Bier etiketten

Bij een mancave hoort ook bier. Je kan je eigen bierbrouwen met bijpassende bieretiketten en bierviltjes. Op deze manier wordt je eigen bier en je biercafé op een leuke en creatieve manier gepromoot. 

Pimp je bruine fruit

Je wil natuurlijk wel dat de bittergarnituur er fris en fruitig uitziet. Hiervoor kan je cocktailprikkers gebruiken of hamburgerprikkers. Hierdoor is het bittergarnituur beter aan te pakken zonder dat je handen vies worden. Ook kan je bijvoorbeeld verfrissingsdoekjes erbij leggen voor de mensen die even snel hun handen willen opfrissen.

Wijnen, wijnen, wijnen

Voor de echte wijnliefhebbers kan je wijnkisten laten drukken. Je kan wijnkisten gebruiken voor het opdienen van de fles. De wijnkist maakt de fles wijn net wat luxer. 

Go neon

Normale posters kunnen goed opvallen. Wil jij je posters naar een hoger niveau tillen? Ga dan voor neon posters. Deze posters zijn gemaakt van fluorizerend papier waardoor deze in het donker goed opvallen. 

Plak stickers

Stickers zijn ideaal om jezelf op straat te promoten. Ze zijn er in verschillende soorten en maten beschikbaar zodat jij ze makkelijk zelf kan meenemen. Stickers zijn beschikbaar in duurzaam materiaal zodat jij de impact op het milieu kan verlagen