Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Vijf elementen die jouw woonkamer moét hebben

Ben je helemaal uitgekeken op je woonkamer en wordt het tijd voor een restyling? Waarschijnlijk ga je niet over een jaar opnieuw restylen, dus denk goed na over de inrichting. We geven je graag vijf tips voor dingen die jouw woonkamer absoluut moét hebben om de nieuwe inrichting tot een instant succes te maken.

Een comfortabele bank

Het centrum van de woonkamer: de bank. Hier gebeurd alles. Gamen, tv kijken, lekker chillen met vrienden. Een comfortabele bank is een absolute must voor iedere woonkamer. Kies hem dus met zorg uit en kijk ook goed naar de kwaliteit. Een goede bank gaat makkelijk twintig jaar mee.

Televisie

Om een film te kijken, om te gamen, als achtergrondgeluid op een stille dag; een televisie heeft verschillende functies in huis. Ga je voor een nieuwe televisie voor je woonkamer dan kies je het scherm dat het beste bij jouw wensen en eisen past.

Privacy

Lekker even op jezelf zijn en nieuwsgierige ogen weren, geen licht van een straatlantaarn pal op je beeldscherm, de zon buiten houden op warme dagen; raamdecoratie heeft veel verschillende functies. Kies je bijvoorbeeld voor shutters op maat, dan heb je deze drie functies in één. En ze geven je woonkamer ook nog eens een sfeervolle look!

Verlichting

Verlichting zorgt voor sfeer in een ruimte. Als je kiest voor dimbaar licht heb je een praktische oplossing voor iedere situatie. Wil je een boek lezen dan zet je het licht wat feller, heb je een romantisch avondje op de bank dan dim je het licht voor een knusse ambiance.

Kleden

Kleden zijn ideaal in een woonkamer. Ze beschermen de vloer tegen slijtage en vlekken en zijn fijn voor je voeten. Is het winter? Leg dan overal lekker warme kleden neer en begraaf je tenen in een hoogpolig tapijt. Is het zomer en wil je wat meer verkoeling in huis? Haal de kleden dan weg en zet je blote voeten lekker op (bijvoorbeeld) het koele laminaat.

 

Meer tips and tricks voor het inrichten van de perfecte woonkamer? Ontdek welke stijl bij jou past en maak van je woonkamer een instant succes!