Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Wat te doen met een tarzan vibrator?

 

Heb je onlangs een tarzan vibrator gekocht maar heb je inspiratie nodig om er het maximale uit te halen? Je hoeft niet verder te zoeken dan onze top vibratortips voor tarzan vibrators, ontworpen om je seksuele plezier met je nieuwe speeltje te maximaliseren.

Plaag jezelf

De meeste mensen richten zich alleen op stimulatie van de clitoris, maar dat betekent niet dat je de rest van je lichaam moet verwaarlozen. Begin door langzaam je eigen borst en heupen te strelen en werk je omhoog. Laat je konijnenvibrator op en neer langs je dijen en langs de zijkanten van je vagina glijden voor een nog aangenamere ervaring.

 

Gebruik het onder de douche

Intiem worden onder de douche met je tarzan vibrator kan heel leuk zijn. Of je nu met je partner bent of besluit om alleen te gaan; gebruik het water in uw voordeel om uw plezier verder te vergroten.

 

Leun achterover

Kruip in bed met je tarzan vibrator en geniet van wat erotische literatuur. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je je vibrator langs je buik naar je clitoris laat glijden voor een intieme en plezierige ervaring. Een betere verbinding nodig? Plaats een kussen onder je onderrug om je heupen te kantelen voor een intense stimulatie.

 

Doe het rustig aan

Misschien vind je het leuk om te experimenteren met verschillende snelheden met verschillende vibrators, maar probeer het samen met je partner te vertragen en zet je konijnenvibrator op de langzaamste stand om te genieten van een diep en langzaam orgasme.

 

Waar haal ik een tarzan vibrator?

Online zijn er veel seksshops te vinden voor een tarzanvibrator. Een welbekende maar zeker ook discreet leverende partij is body & Toys. Boy & Toys levert zelfs vanaf de 50 euro een gratis verassing bij zijn bestellingen. Wacht dus niet langer en start aan je nieuwe seksuele avontuur met een tarzan vibrator!