Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Wat is een anale dildo?

Normaal gesproken is een anale dildo een speeltje voor volwassenen in de vorm van een penis met een realistisch uiterlijk en gevoel. Het wordt voornamelijk door vrouwen gebruikt, maar kan natuurlijk ook voor mannelijke anale seks worden gebruikt. Terwijl je je een partner voorstelt, is het goed om een ​​prettige sensatie te zijn die de anale duwt. Anale dildo’s komen in alle soorten en maten voor beginnende gebruikers als ervaren gebruikers. Anale dildo’s trillen niet maar zin wel erg eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Hiernaast kun je uit meerdere maten kiezen zodat jij ervaring op ervaring jezelf steeds meer kan gaan uitdagen.

 

Materiaal van een anale dildo

Anale dildo’s komen in allerlei soorten en maten, zo ook in de vorm van verschillende materialen. Voor beginners raad ik aan om bij de keus uit plastic of silicone te gaan voor silicone. Wanneer je namelijk begint kan het even wennen zijn. Door een siliconen anale dildo te gebruiken zorg je ervoor dat de penetratie zo soepel mogelijk verloopt. De manier waarop siliconen anale dildo’s gemaakt zijn zorgen er vaak voor dat het net voelt alsof je anaal door een man wordt gepenetreerd. Maar uiteindelijk gaat het neerkomen op uitproberen, uitproberen en uitproberen. Uiteindelijk zul je echt wel je favoeriete anale dildo vinden qua maat en gevoel. Mocht je virbraties willen om je anus extra te stimuleren dan kun je ervoor kiezen om een anale vibrator te kopen. Wil je je seksavonturen nog meer versterken en ben ik je in voor anaal gapen? Dan raden we je aan om een buttplug en diverse andere anale speeltjes aan te schaffen.

 

Schoonmaak en gebruik

Van siliconen gemaakte dildo’s zijn de meest bekende dildo’s omdat de prijs laag is en het voorwerp makkelijk kan worden schoongemaakt na seksuele activiteit. Ook rubber, wat een iets andere en hardere sensatie geeft valt onder de goedkope maar aangename anale dildo’s. Hiernaast bestaan er ook dildo’s gemaakt van glas, deze zijn erg glad en stevig. Op glazen dildo’s hangt het voordeel dat er allerlei soorten glijmiddel op kan worde gesmeerd.

 

Waar haal ik een anale dildo?

Een bekende aanbieder van anale dildo’s is body en toys, de specialist in anal dildo’s. Het bedrijf staat er bekend om dat ze professioneel advies geven en je zelfs met de intieme vragen kunt aankloppen bij de experts. Bestel vandaag je anale dildo nog en begin je anale avontuur morgen!