Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Wat trekt de aandacht

Niet alleen elk jaar, maar elk seizoen doen modeontwerpers ontzettend hun best om kleding te creëren die de aandacht trekt van klanten. Ze proberen niet alleen hun vaste, trouwe klanten tevreden te houden, maar willen er ook voor zorgen dat hun nieuwste ontwerpen ook aandacht krijgen van nieuwere klanten. Elke keer maar weer is er een strijd wie de meeste aandacht krijgt voor hun nieuwste ontwerpen.

Waardoor kloppen de harten sneller

Modeontwerpers beginnen al vroeg met het brainstormen voor nieuwe ontwerpen, maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Wij als klanten zijn lastig tevreden te houden. Dit komt door het feit dat we graag mee gaan met de nieuwste hypes en trends. Merken willen dus met iets origineels komen, maar willen er wel voor zorgen dat het aansluit op datgene wat op het moment veel aandacht krijgt. Ze zorgen er dus voor dat ze de nieuwste hypes in de collecties verwerken, maar geven er toch hun eigen, originele draai aan.

AB Lifestyle

Een merk dat bekend staat om zijn originele, maar toch super trendy ontwerpen is AB Lifestyle shirt. Het merk, opgericht door Alexander Büttner, doet er alles aan om op zijn eigen, originele manier hun vaste kopers tevreden te houden. De uitgebreide collecties zorgen elk seizoen opnieuw voor nieuwe kleding voor elke man of vrouw. Shirts die veel aandacht kregen in het afgelopen seizoen wearen bijvoorbeeld de AB El Vario Tee of de AB Enzo Tee. Het originele maar toch gave, trendy ontwerp zorgde voor een gave, niet te overdreven look! De kleding van AB Lifestyle is te vinden bij Crivaldi in Oosterhout en ook online is de kleding te vinden!

Volg jij de rest?

Gelukkig houden merken ook rekening met de mensen die geen trends willen volgen. Elk seizoen zullen ze de handen uit de mouwen steken om ieder van ons tevreden te houden. Wat is jouw favoriete trend? Waar gaat jouw modehart sneller van kloppen? Wees niet bang om een van je favoriete merken te zoeken, in de hoop dat er iets bij hangt wat precies bij jouw identiteit past! Dus waar wacht je nog op?