Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

5x Trendy sieraden voor mannen!

Mannensieraden worden steeds populairder en zijn een hippe toevoeging aan de outfit van de man. Naast het horloge gaan mannen steeds meer sieraden dragen. Hieronder vind je 5x verschillende trendy mannen sieraden, de finishing touch voor iedere outfit!

#1 Schakelketting van stainless steel

Schakelkettingen zijn momenteel een grote trend die je zowel veel bij heren als bij dames ziet. Het leuke aan schakelkettingen is dat er vele verschillende varianten zijn. Van zilver tot goud in allerlei groottes en maten. Een brede stoere zilverkleurige schakelketting is perfect voor de trendy man. De stainless steel sieraden groothandel heeft een ruim aanbod aan stainless steel sieraad onderdelen en sieraden. Naast de schakelketting kunnen dezelfde schakels natuurlijk ook heel goed worden gebruikt als schakel armband.

#2 Armbanden met kralen

Armbanden met houten kralen zijn zeker ook een goede aanrader voor hippe mannen sieraden. De houten kralen geven het sieraad een robuuste en natuurlijke look. Het is daarom ook erg leuk een houten kralenarmband te combineren met een lava natuurstenen kralenarmband. Lava natuursteen kralen hebben een indrukwekkende uitstraling door de versteende look. Door de verschillende materialen en kleuren armbanden met elkaar te stijlen creëer je een hip en speels effect.

#3 Leren heren armbanden

Sommige mannen vinden het een grote stap om gelijk een ring of ketting te gaan dragen. Een stoere leren heren armband is de perfect tussenweg. Lederen heren armbanden vind je vaak in donkere kleuren met een combinatie van strak, ruw of gevlochten leer. Een leuk voorbeeld zijn de Cuoio leren heren armbanden. Het is daarnaast ook leuk om initialen of een naam te graveren in de lederen armbanden.

#4 Ringen voor heren

Een ander leuk opvallend mannen sieraad is een stoere brede ring. Met de ringen strips van ImpressArt kan je helemaal zelf een eigen ring maken. Het leuke van ImpressArt is dat je met de slagletters initialen en namen kan graveren. Hierdoor creëer je een stoere gepersonaliseerde ring die gelijk alle aandacht trekt!

#5 Initialen sieraad

Last but not least! Door een gevlochten leren ketting of armband te combineren met een stainless steel initialen bedel creëer je niet alleen een heel stoer en uniek sieraad, maar personaliseer je het tegelijkertijd!