Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Wedden op voetbalwedstrijden: hoe pak je het slim aan?

Wat is er mooier dan geld winnen zonder dat je daar hard voor hebt moeten werken? Dat lukt natuurlijk niet zonder het in te zetten bij een loterij of bij weddenschappen. De kans op het verliezen van je inzet is bij een loterij groot. Ga je bijvoorbeeld wedden op voetbalwedstrijden, dan blijft het weliswaar een gok, maar wel een die je kunt onderbouwen. Je verdient er wellicht een stuk minder in één keer mee dan bij een loterij, maar je kansen zijn wel een stuk groter.

Wees goed op de hoogte

Het belangrijkste bij wedden op voetbalwedstrijden is dat je het niet als een kip zonder kop doet. Als je zorgt dat je goed op de hoogte bent van de actualiteit, kun je immers veel betere voorspellingen doen. Het is bijvoorbeeld van belang om te weten of een team wel of niet in vorm is. Het helpt om te weten of er spelers geblesseerd of geschorst zijn en dus niet mee kunnen doen. Wellicht ben je dan zelfs zelf beter op de hoogte dan de bookmaker die quoteringen maakt. Ben je van plan om WK voorspellingen te gaan doen? Laat je dan niet te veel leiden door het beeld dat je hebt van het niveau van een land, maar kijk ook naar hoe het toernooi tot nu toe verloopt. Er kunnen immers rare en onverwachte dingen gebeuren op zo’n groot toernooi.

Budget spreiden over meerdere wedstrijden

Je kunt je volledige budget inzetten op één wedstrijd, maar dan loop je een groot risico dat je je hele inzet verliest. Het is beter om je kansen te spreiden door met je beschikbare budget te wedden op meerdere wedstrijden. Zo doet men dat bij beleggen ook door middel van aandelenportefeuilles. Daarmee verklein je de kans aanzienlijk dat je al je geld verliest. Natuurlijk kan de consequentie ook zijn dat je een minder grote winst boekt, maar zo kun je wel met je winst blijven spelen om telkens weer wat extra geld te verdienen. Als je in één keer je hele inzet verliest, kun je het ook niet opnieuw proberen. 

Zoek kleinere competities op

Grote wedstrijden krijgen natuurlijk veel aandacht, en dat is ook logisch. De quoteringen zijn daardoor ook vaak niet zo heel erg interessant bij dit soort wedstrijden. Bookmakers verdiepen zich namelijk goed in de kansen en hoeven weinig moeite te doen om mensen te trekken om op de wedstrijden in te zetten. Meer kans op interessante quoteringen heb je bij wedstrijden in lagere competities die minder aandacht genereren. Hier besteden bookmakers minder aandacht aan het onderbouwen van hun quoteringen en zijn deze extra scherp in de hoop daar gokkers mee te trekken. Dat betekent dat er interessante weddenschappen bij kunnen zitten voor jou waarbij je kans maakt op een noemenswaardige winst.

Ben je van plan om binnenkort of in de toekomst te gaan wedden op voetbalwedstrijden? Doe dat dan alleen met geld dat je ook daadwerkelijk kunt missen en niet voor andere zaken nodig hebt. De kans bestaat immers dat je je inzet verliest. Het is niet de bedoeling dat je door het wedden op voetbalwedstrijden in de financiële problemen komt. Wees dus verstandig, gebruik alleen dat je over hebt, stel een budget voor jezelf waarmee je mag wedden en houd daaraan vast.