Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Zo draag je mannen sieraden

Zou jij graag mannen sieraden willen dragen, maar je weet niet goed waar je moet beginnen? Dat is heel begrijpelijk! Ook al zijn er tegenwoordig veel mannen die het leuk vinden om sieraden te dragen, er wordt toch nog steeds meer reclame gemaakt voor sieraden die door vrouwen worden gedragen. Tijd dus voor een kleine uitleg!

Wat wil je precies dragen?

Heb je al een sieraad in je hoofd of heb je nog geen idee wat je wilt gaan dragen? Er is voor mannen keuze genoeg! Kies een armband, een mooie schakelketting of een ring. En waarom niet 1 of 2 oorbellen die je steeds meer bij mannen ziet. Het is belangrijk een item te kiezen wat bij je past maar ook een item dat lekker zit. Dat laatste is minstens zo belangrijk! Als je kiest voor een armband en je koopt een schakelarmband terwijl je best behaarde armen hebt, dan kan dat nog wel eens heel vervelend zitten. De haren gaan tussen de schakels en het slot zitten en dat is vaak ook nog een pijnlijke zaak. Kies in dat geval voor een leren armband die makkelijk over je arm glijdt.

Begin klein

Als je nooit echt sieraden hebt gedragen, begin dan klein. Een goede optie is een ketting die je op een lengte kiest dat je hem ook onder je t-shirt of shirt kunt dragen als je de ketting even wilt verbergen wanneer je bijvoorbeeld een belangrijke zakenafspraak hebt waar je jouw ketting niet wilt laten zien. Of begin met een armband met natuursteen kralen die op elastiek draad geregen zijn zodat je die ook makkelijk en snel om en af kunt doen. 

Online inkopen

Als je het prettig vindt om online een mooi sieraad uit te kiezen, kijk dan eens bij een online sieraden groothandel. Daar is altijd een hele ruime keuze en naast allerlei artikelen om zelf sieraden te maken, vind je er ook kant-en-klare sieraden. Betaalbarekralen is zo’n sieraden groothandel waar je mooie mannen sieraden kunt vinden. Kijk eens naar de Cuoio collectie die bestaat uit stoere leren armbanden of kies een mooie natuursteen kraal uit die je aan een bijpassend leertje hangt. Ook hier is het handig van te voren te bepalen wat je zoekt, want het aanbod is groot!