Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

3 Geheimen over hoe je er goed uit kan zien in een T-shirt

Kijk eens rond in de straten van de stad of dorp waar je woont. De kans is groot dat je mannen ziet met flodderige, opzichtige of verbleekte T-shirts. Dit roept de vraag op: kun je er goed uitzien in een t-shirt dat niet slordig of basic is? Of moeten stijlvolle mannen hun t-shirts reserveren voor de sportschool en het slapengaan? Nee, dat is natuurlijk niet zo. In feite kun je een t-shirt dragen en er fantastisch uitzien! Het T-shirt heeft zijn plaats in de garderobe van elke man. Je moet alleen de geheimen kennen om je goed te kunnen kleden, welke meestal zijn verborgen in de details. Een T-shirt ziet er op het eerste gezicht misschien eenvoudig uit, maar in werkelijkheid is het allesbehalve simpel. Daarom zullen we vandaag een aantal geheimen met jullie delen over hoe je een t-shirt goed kunt dragen!

Geheim 1: Ken de dresscode

Ga je naar een feestje en weet je dat de dresscode casual is, dan is het dragen van een goed zittend t-shirt een puik plan! Het belangrijkste bij het dragen van t-shirts is weten waar en wanneer het gepast is. T-shirts komen alleen van pas als het een informeel evenement is. Het is daarom aanbevolen om niet tegen de dresscode in te gaan en draag een t-shirt en altijd de gelegenheid te respecteren als je wilt dat anderen jou respecteren.

Geheim 2: Ken jouw lichaamstype

We zijn allemaal net even anders en verschillende mannen hebben verschillende mannelijke lichaamstypes. Dit is een erg belangrijk aspect als je wilt weten hoe je met een T-shirt moet spelen. Je moet de belangrijkste mannelijke lichaamstypes leren kennen en weten tot welk type je precies behoord om je kansen te kunnen inschatten voor het rocken van een T-shirt. De harde realiteit is dat het eerste T-shirt dat je past misschien niet bij jouw lichaamsvorm past.

 

Als je een sterke of relatief grote man bent, beschik je wellicht over extra gewicht in jouw middenrif. Een strak T-shirt zal dat niet erg goed verbergen. Als je slanker bent, dan kan een los T-shirt de magerheid van jouw armen en bovenlichaam accentueren. Maar zelfs zonder gespierde lichaamsbouw kan een T-shirt je lichaam er goed uit laten zien. 

Geheim 3: Maak jouw eigen T-shirt

Wist je dat je heel makkelijk zelf heren shirts bedrukken kan? Op Omnishirt ben je aan het juiste adres! Daar heb je de mogelijkheid om zowel normale als v-hals te kiezen en kan je jouw creativiteit de vrije loop laten gaan met het eenvoudig samenstellen van jouw eigen designs. Of het nu gaat om een mooie afbeelding of een simpel motief, het is allemaal mogelijk. En helemaal naar jouw wens!