Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Cadeaus die ‘blijven hangen’

Heb jij binnenkort een verjaardag of andere speciale gebeurtenis op de agenda staan waar een cadeautje bij hoort? En wil jij ervoor zorgen dat de ontvanger van dat cadeau er écht van onder de indruk is? Kom dan niet aanzetten met het zoveelste afgezaagde doosje bonbons, flesje parfum of bosje bloemen. Het is natuurlijk veel leuker om met een passend cadeau aan te komen.

 

Ga dus voor een cadeau dat ‘blijft hangen’ en waar de ontvanger nog vaak aan terug zal denken. Denk hierbij ook na over de volgende vragen: hoe verpak je het cadeau? En wanneer geef je het cadeau? In deze blog zullen we antwoord geven op deze twee prangende vragen. Zodat ook jij weet wat je in je achterhoofd moet houden wanneer je een cadeau wilt geven. Lees snel verder!

 

Verpakking is net zo belangrijk

 

De tijd dat cadeaus in inpakpapier werden verpakt voorzien van een cadeaulint er omheen, hebben we inmiddels wel achter ons gelaten. Natuurlijk is er niks mis met deze manier van inpakken. Het is immers nog steeds beter dan wanneer je überhaupt geen tijd en moeite steekt in het leuk verpakken van het cadeau. Maar het kan natuurlijk altijd beter, mooier, leuker en origineler. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de manier waarop het cadeau is ingepakt minstens net zo belangrijk is als het cadeau zelf. 

 

Zo kun je iemand die pas ouder is geworden van een pasgeborene verrassen met een leuke luiertaart. Hierbij verpak je de luiers op zo’n manier dat het op een taart lijkt. Tevens kun je hier handige andere cadeaus bij doen die de ouders wellicht goed kunnen gebruiken gedurende de eerste maanden. Of maak eens een mooie en originele cadeautaart voor iemand die Abraham/Sarah heeft gezien! Benodigdheden om jouw cadeaus in te pakken kun je onder andere vinden bij Rotimshop. Naast inpakpapier, vind je hier onder meer cadeautasjes, cadeaulinten en -stickers, om zo jouw cadeaus mooi te kunnen inpakken.

 

Kies het juiste moment

 

Niks is zo leuk als een persoonlijk cadeau geven en dan de reactie van de ontvanger afwachten. Natuurlijk ben je ontzettend benieuwd naar de blik en reactie van degene die het cadeautje in ontvangst mag nemen. Kies daarom het juiste moment om jouw cadeau te geven. Ga na of het feestbeest het cadeau tegenover de rest van de genodigden wil openen of dat je hem of haar beter even apart kunt nemen. Het leukst is natuurlijk wanneer je kunt vertellen waarom je speciaal voor dit cadeau hebt gekozen. Op die manier laat je de jarige job weten dat je er tijd en moeite in hebt gestoken. En hoef je niet bang te zijn dat jouw cadeau samen met alle andere cadeautjes ongeopend bovenop de kast belandt. Want dat wil je toch niet?