Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Magnum pint bestellen? Dat doe je zo

Magnum ijs: wie houdt er niet van? Dit heerlijke ijs is bij geen enkele ijs- of horecazaak weg te denken. Vrijwel ieder bedrijf of winkel dat ijs aanbiedt, heeft Magnum ijs in het assortiment. Dit komt omdat iedereen er dol op is en dat is niet voor niets. Dit ijs is romig, komt in heel veel soorten en smaken en daardoor is er voor ieder wat wils. Een van de vrij nieuwe ontdekkingen van het merk is de Magnum pint 

 

Magnum pint is een pot ijs dat bestaat uit het bekende Magnum roomijs, dat is overgoten met chocolade. Je eet daardoor heerlijk ijs met stukjes chocolade en dit is dan ook een gigantische hit geworden. Wil jij ook altijd kunnen genieten van een heerlijke pot ijs of wil je ervoor zorgen dat jouw klanten dit op ieder moment bij jou kunnen kopen of bestellen? Dat is goed mogelijk. Hoe dat werkt lees je hier! 

Ontdek alle voordelen van online ijs bestellen 

Met behulp van een goede ijs groothandel wordt ijs bestellen zeer eenvoudig. Je kiest voor optimaal gemak omdat je zelf geen tijd kwijt bent aan het regelen van jouw ijs voor je klanten. Daarnaast weet je ook zeker dat je kiest voor ijs van de beste kwaliteit. Wat zijn de grootste voordelen van ijs online bestellen voor jouw bedrijf? Dit lees je in onderstaand overzicht: 

  • Ervaring: met een groothandel kies je voor een ervaren bedrijf dat niet alleen een expert is in ijs, maar ook in de verzending hiervan.  
  • Topkwaliteit: je kiest gegarandeerd voor het beste kwaliteit ijs dat altijd in de beste temperatuur naar jou of je klanten wordt verzonden.  
  • Alle grote merken: het maakt niet uit of je ijs wilt van Magnum, Haagen-Dazs, Ben & Jerry’s of Ola. Dit is allemaal verkrijgbaar bij de groothandel en staat direct voor je klaar om verzonden te worden.