Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

De leukste cadeaus voor kerst

De zomer is nog niet voorbij of we zien de winkels alweer vol liggen met de eerste kerstspullen. Om een keer geen kerststress te hebben, gaan we op tijd kerstcadeaus kopen, heerlijk toch om dat al afgevinkt te hebben voor de drukke feestdagen. Voor je begint met het zoeken naar de cadeaus, schrijf dan eerst op voor wie je allemaal een cadeau wilt kopen en wat de hobby’s en interesses van deze persoon zijn. Vervolgens kun je lekker de stad in om rustig, zonder kerst stress, de leukste cadeaus te vinden. Neem lekker de tijd of begin met online de leukste webshops af te struinen. Wij geven je alvast tips wat leuk is om te geven, of om te vragen!

Kersthuisjes

Het klinkt misschien meer als iets dat je voor je oma zou kopen, maar niets is gezelliger dan kersthuisjes in je huis. Zo kun je kiezen voor een leuk thema of gaan voor Efteling kersthuisjes. Bouw je eigen miniatuur Efteling na, super leuk.

Bakken

Make en bake kun je bij de HEMA kopen. Dit is een pot gevuld met baksel en hier maak je eigenlijk iedereen blij mee. Je kunt ook een pakketje maken met bakspulletjes zodat diegene die je het geeft meteen aan de slag kan.

Persoonlijke cadeaus

Het allerleukste is om een persoonlijk cadeau te geven. Laat zien dat je er echt over nagedacht hebt. Als het voor een vriendin of vriend is kun je een leuke fotocollage van jullie twee maken of maak een kalender van alle gekke foto’s. Je kunt het ook subtiel doen, door een leuke sieraad met een initiaal te geven.

Goede wijn of champagne

Is de persoon waarvoor je een cadeau moet kopen een fervente wijn liefhebber. Koop dan een bon om samen een high tea te gaan doen, je kunt er ook meteen een leuke wijnpakket bijgeven.

Goed doel

Koppel het cadeau dat je koopt meteen aan een goed doel. Er zijn veel bedrijven die dit doen en het geeft een goed gevoel omdat we met kerst al zoveel geld uitgeven!