Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Waarom vegan verzorgingsproducten gebruiken?

In heel veel verzorgingsproducten zijn dierlijke ingrediënten te vinden zoals bijenwas, collageen, aminozuren, lanoline (vet van schapenwol) en karmijn (gemalen luizen voor een rode kleur). Dit wordt uitgedrukt in E-nummers. De kans is groot dat uw huid op lange termijn problemen krijgt hierdoor, met als gevolg dat uw poriën verstoppen en de huid geïrriteerd wordt. Veganistische cosmetica zijn zacht en verzorgend, en ideaal voor een gevoelige huid.

Vegan cosmetica bevat veel plantaardige formules met méér vitamines, mineralen en antioxidanten. Dit maakt natuurlijk dat uw huid veel meer de juiste ingrediënten opneemt en veel gehydrateerd en hersteld wordt. Wat ook belangrijk is, en misschien zelf nóg belangrijker, is dat je gezonde en natuurlijke producten eet zoals groenten en fruit. Hoe gezonder je eet, hoe meer je uiterlijk zal stralen.

Bij de gloednieuwe Belgische 100% VEGAN webshop www.veganly.be zijn er allerlei vegan producten te vinden zoals Vegan Shampoos, Vegan Scrubs, Vegan Deodorants en Vegan Gezichtsmaskertjes. Al deze verzorgingsproducten zijn 100% handgemaakt, natuurlijk en vegan. Ook ziet Veganly er op toe dat géén énkel product getest wordt op dieren, en dat er géén plastic wordt gebruikt. Zélfs geen recycleerbare plastic (want geef toe, plastic BLIJFT plastic…). Ook zal er nooit een druppel palmolie te vinden zijn in de Veganly verzorgingsproducten! Met al deze eigenschappen kan Veganly zich als UNIEK beschouwen in België.