Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

De voordelen van een Ergobaby draagzak

Geen dure kinderwagens en buggy’s meer, in 2020 zullen baby’s steeds vaker in een draagzak worden gedragen. In veel gevallen is het handiger en goedkoper om mee te nemen. Pasgeborenen vinden het fijn om gedragen te worden in een draagzak, maar het is ook perfect voor ouders. Lees hier meer.

Voordelen van een draagzak

Het dragen van je baby in een draagzak heeft veel voordelen. Pasgeborenen vinden het bijvoorbeeld heerlijk om uren met hun moeder of vader rond te hangen. De baby voelt zich veilig en geur, adem en warmte zijn veel intenser wanneer de baby in de draagzak wordt gedragen. De kans dat de baby huilt, wordt ook kleiner als je de baby in een draagzak draagt. Je baby heeft bijna het gevoel alsof hij weer een zorgeloos warm leven leidt, zoals in de baarmoeder.

Bovendien is een draagzak voor ouders ook ideaal. Je hebt jouw handen vrij, zodat je kan doen wat je normaal doet. Je hoeft ook geen moeite te doen om uw baby in een optimale positie te houden. De houding die de baby in de draagzak aanneemt, de M-houding, is voor baby’s het meest comfortabel omdat ze ook in de buik zitten.

Maximaal comfort met een Ergobaby Draagzak

Als je op zoek bent naar maximaal comfort voor je baby, dan is de Ergobaby draagzak de beste keuze. De schouder- en heupbanden zijn erg zacht, waardoor het gewicht van je baby nog beter over je lichaam wordt verdeeld. De Ergobaby draagzak is geschikt voor een newborn en kan op veel verschillende manieren gedragen worden. Als jouw kind zelfstandig kan zitten, kan je hem op jouw heup of op jouw rug dragen.

Kortom, een Ergobaby draagzaak heeft veel voordelen. Kijk op draagzak.nl voor het ruime aanbod aan Ergobaby draagzakken. Van luchtige zomer Ergobaby draagzakken tot waterbestendige Ergo draagzakken en nog veel meer. Er zijn ook stoere draagzakken voor vaders. Bezoek de website en bestel de Ergobaby draagzak online.