Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Een autoreis met rustige kinderen een droom?

Maak je graag autoreizen maar is het geschreeuw van de kinderen achterin de auto een schrikbeeld?
Dan hebben we een leuke tip!

Tegenwoordig zijn er hele leuke schootkussens verkrijgbaar die je gemakkelijk meeneemt op reis.
Een schootkussen is een kussen met een hard bovenblad. Het voordeel van een schootkussen is dat je het gemakkelijk op schoot kunt neerleggen zodat je een tafeltje voor op schoot hebt.
Geef de kids een schootkussen op schoot en ze kunnen van alles doen zonder te morsen en kliederen. Als er etenswaren of druppels limonade op het tafeltje vallen dan kun je dit gemakkelijk schoonmaken met een vochtig doekje. Het schoottafeltje blijft schoon en bruikbaar.
De kinderen kunnen kleuren, spelletjes doen, lezen, een tablet gebruiken ja zelfs met lego of ander speelgoed spelen is een optie.
Verveling behoort tijdens de autorit dan ook tot het verleden en dit scheelt aanmerkelijk in het gejengel en onderlinge ruzies.
Je kunt vanaf nu dan ook rustig met de kinderen een autovakantie plannen en je verheugen op de mooie reis.

En als ik niet op reis ben?
Dan is het schootkussen natuurlijk uitermate handig voor gebruik in huis of op het buitenterras. Dit artikel is werkelijk voor van alles te gebruiken. Overal waar je behoefte hebt aan een klein tafelblad kun je het schootkussen gebruiken. Denk maar aan gebruik op de bank voor het eten, lezen , laptop gebruik en andere bezigheden. Datzelfde geldt als je in de lounge set zit. Geen gehannes meer, maar altijd een handig hulpmiddel in de buurt.

Waar koop je zo’n schootkussen?

Kadogalerie uit Haarlem heeft een enorm assortiment Laptop kussens. Ongeveer 100 verschillende designs met verschillende kleuren kussens en mooie afbeeldingen worden in de winkel en webshop aangeboden. Bezoek de website van Kadogalerie, of kies direct je favoriete schootkussen uit. Binnen twee minuten en voor nog geen twee tientjes heb je er al een besteld.