Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Wat te doen met je zolderruimte

  • Creëer een gezellige zitplaats. Dit geeft je een plek om er even tussenuit te gaan en rustig met vrienden te kletsen.
  • Een zolder is perfect voor een thuis bibliotheek. Breng veel boekenkasten mee voor al je boeken, voeg dan een comfortabele stoel en de juiste verlichting toe en je hebt een ideale plek gemaakt om je lezing in te halen.
  • Een makkelijke manier om je zolder op te knappe, is door je zoldertrap te vervangen. De zoldertrap geeft mensen de eerste indruk van je zolder. Door een mooie zoldertrap in huis te halen zal je gelijk hoge ogen gooien.
  • Een thuiskantoor is een geweldige manier om de zolderruimte te benutten, als uw huis rustig is en u geen gesloten kamer nodig heeft. Als je zolder te zien is vanuit de hoofdruimtes, wil je ervoor zorgen dat je bureau georganiseerd en opgeruimd is als je klaar bent, en dat belangrijke papieren worden opgeborgen. Een makkelijke manier om dingen uit het zicht te houden is om uw bureau te verbergen in een kast of armoire. Op die manier kunt u het afsluiten als u niet werkt.
  • Verander uw zolder in een kinder-studeer kamer. Dit kan ervoor zorgen dat ze meer plezier beleven aan het slaan van de boeken en u kunt ze in de gaten houden als ze aan het studeren zijn. Breng een grote tafel mee om te gebruiken als een gedeeld bureau of creëer individuele werkruimtes met kleinere bureaus. Je zou zelfs een studiebar kunnen toevoegen langs een muur met leuke barkrukken.
  • Een game room is een leuke toepassing voor een zolderruimte. Je zou het kunnen inrichten met een pooltafel of een ander type speeltafel, zoals voetbal of airhockey en misschien nog een tv met spelcomputer.
  • Creëer een kinderkamer waar je kinderen kunnen rondhangen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Rust het uit met veel comfortabele zitplaatsen en breng een TV mee voor videospelletjes en films. Een kleine snackzender kan worden ingericht met een mini-koelkast, magnetron, en manden met snacks.
  • Wordt fit door van je zolder een home gym te maken. Een zolderruimte zou ook een geweldige yoga of meditatie ruimte zijn. Als je van dansen houdt, bedek dan een muur met spiegels over de volle lengte om je eigen dans studio te creëren.