Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Leuke ideeën voor voor je ongebruikte zolderkamer

Reserve slaapkamer 

Als uw huis geen extra slaapkamer voor gasten heeft, waarom zou u er dan niet een in de zolder bouwen? Een zolderverbouwing zorgt voor een lichte, luchtige ruimte die perfect is voor uw gasten om zich te ontspannen. Het geeft ook een beetje privacy, zodat zowel u als uw gasten van elkaars gezelschap kunnen genieten terwijl u toch ruimte heeft wanneer u dat nodig heeft. Als uw huis geen extra slaapkamer heeft voor de gasten, waarom zou u er dan niet een bouwen in de zolder? Een zolderverbouwing zorgt voor een lichte, luchtige ruimte die perfect is voor uw gasten om zich te ontspannen. Van een strakke, moderne uitstraling tot zoete, traditionele bloemen en borduurwerk, de keuze van de decoratieve ideeën voor een zolderkamer wordt alleen beperkt door uw verbeelding.

Studeerruimte  

Een zolder is een leuke studieruimte voor kinderen en tieners. Uw kinderen hebben hun eigen ruimte om te studeren en schoolwerk te doen, afgezien van de afleiding van een druk huis. Voeg een bureau en een stoel toe en er is voldoende kastruimte voor boeken. Een kast voor kantoorbenodigdheden en goede verlichting zorgen voor een goede afwerking. Laat uw kinderen zelf bepalen hoe ze hun nieuwe studieruimte inrichten. Vergeet ook niet om nieuwe zoldertrappen te kopen wanneer je de zolder gaat opknappen.

Speelkamer 

Maak van uw zolder een speelkamer om het maximale plezier uit de ruimte te halen. Zelfs een kleine zolder past gemakkelijk op een tafel en stoelen voor kaart- of bordspellen, en een dart bord. Grotere ruimtes kunnen voor alles worden gebruikt, van een tafeltennisset tot een klassiek arcadespel. Voeg wat felle, felle kleuren of leuke posters toe om uw speelkamer tot leven te brengen. Maak van uw zolder een speelkamer om het maximale plezier uit de ruimte te halen. Zelfs een kleine zolder past met gemak een tafel en stoelen voor kaart- of bordspellen, en een dart bord.

Thuiskantoor 

Of u nu vanuit huis werkt of de dagelijkse gezinspapieren in orde wilt houden, een zolder is een geweldig thuiskantoor. U kunt zich terugtrekken naar de top van het huis en wat broodnodige rust krijgen om te werken aan uw nieuwste project, of zelfs een bedrijf runnen vanuit huis. Richt uw thuiskantoor in met ergonomisch kantoormeubilair en vergeet niet om een zachte zitting toe te voegen voor momenten dat u gewoon een pauze nodig heeft. Waarom voegt u niet ook een theehoek toe zodat u langer ononderbroken kunt werken?