Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Geef je outfit een boost: heren armbanden

Houd jij ervan je outfit een extra touch te geven maar weet je niet goed hoe? Wat dacht je van stoere heren armbanden waarmee je toffe combinaties kunt maken. Niet alleen je outfit, maar ook je zelfvertrouwen krijgt een boost dankzij een persoonlijke heren armband.

Tot voor kort werden sieraden vooral aan dames geassocieerd, een fonkelende ketting of en subtiel armbandje. Al eeuwen lang vrolijken vrouwen de outfit op met een sieraad. Mannen denken vaak dat zij het niet kunnen hebben, dat ze al gauw zijn wanneer ze een sieraad dragen, maar niets is minder waar. De mannen armbanden, ringen en kettingen zijn al flink wat jaren aan een opmars bezig. Zo gek vinden wij dat niet, want een sieraad voor hem is vaak juist heel stoer. Het geeft je een beachy of juist nette uitstraling. De stoere heren armband is namelijk ook super te combineren met een klassiek horloge. Dus mannen, waar wachten we nog op?

Welke heren armbanden zijn er?

Het aanbod heren armbanden breidt zich de laatste jaren flink uit. Waar we voorheen vrijwel alleen horloges droegen, kunnen we deze nu combineren met een hoop verschillende armbanden.

Het meest populaire sieraad onder de heren is de leren armband. Het geeft een stoere look en past altijd wel bij de outfit. Het leer is in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar, waardoor er voor ieder een passend sieraad te vinden is. Ook tof: combineer jouw leren armband(jes) met een stalen armband. Deze stalen armband is niet alleen mooi, maar gaat ook zeer lange tijd mee. Je kunt met een stalen armband gewoon zwemmen, douchen en sporten, handig!

Recentelijk spotten we ze steeds vaker: de kralenarmband voor heren. Deze armbanden geven ons echt een vakantiegevoel. Je ziet ze vaak op marktjes wanneer je op vakantie bent, je kunt er haast niet omheen. Deze kralenarmbanden lenen zich perfect als match voor de leren of stalen armband.

Maak je het graag wat persoonlijker?

Een trend die we zowel bij de heren- als bij de damessieraden zien, is personalisatie. Een sieraad met een betekenisvolle gravure vertelt een verhaal. Je draagt je geliefde bij je, draagt een herinnering aan een fijne plek of je laat een voor jou betekenisvol symbool in een sieraad graveren. De heren armband met naam is vooral onder de papa’s populair. De namen van de kids laat je vereeuwigen in een toffe armband, zodat je de boefjes altijd dichtbij je draagt. Ook kun je er natuurlijk de naam van je partner of ouders in laten graveren, een sieraad met betekenis!

Genoeg inspiratie om je outfit compleet te maken, voor welke armband ga jij?