Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Groots reclame maken? Laat een spandoek ontwerpen!

Als jouw bedrijf een mooie dienst of product aanbiedt, wil je natuurlijk dat iedereen dat weet. Groots en opvallend reclame maken voor je bedrijf is dan wat je te doen staat. Wil je ook flexibel zijn? Dan is een spandoek een goed idee. Je kan een spandoek op je gevel hangen of op je hek, maar je kan het ook inpakken en meenemen naar een beurs of evenement.

Waarvoor gebruik je een spandoek?

Een spandoek kun je voor allerlei doeleinden inzetten. Bijvoorbeeld om een sponsorevenement op de sportclub te promoten, om bouwhekken mee te bekleden zodat er niet doorheen gekeken kan worden, als bewegwijzering op een groot evenement of natuurlijk om reclame te maken voor je bedrijf. Je kan een spandoek ook als decoratie gebruiken, bijvoorbeeld op het tuinhek. Spandoeken kunnen zo groot en zo klein gemaakt worden als jij wil.

Wat zet je op je spandoek?

Een goed spandoek ontwerpen is een vak apart. Je moet er rekening mee houden of mensen je spandoek van veraf moeten kunnen lezen of dat ze er dichtbij kunnen staan. Welke kleuren gebruik je? Welk lettertype? Hoeveel informatie zet je erop? Hang je het spandoek hoog op je geven, dan wil je vooral dat voorbijgangers vanaf grote afstand kunnen zien wat je aanbiedt en wat je website, e-mailadres of telefoonnummer is. Wil je een spandoek voor op een bouwhek om voorbijganger informatie te bieden over de verbouwing van je pand? Dan lopen mensen vlak langs je spandoek en kan het lettertype een stuk kleiner. Er kan dan ook meer informatie op het spandoek.

Laat je spandoek ontwerpen

Wil jij een spandoek laten ontwerpen? Zoek dan een ontwerpbureau dat hier ervaring mee heeft. Een goede ontwerper kan niet alleen een spetterend ontwerp voor je maken, hij kan je ook adviseren over de grootte en het materiaal van het spandoek. Een goed gemaakt spandoek is een echte showstopper, dus het is de moeite waard om er wat tijd en aandacht aan te besteden.