Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Heb je een eigen webshop? Zo bespaar je op verpakkingsmaterialen

Wanneer jij een eigen webshop hebt en hier fysieke producten in verkoopt, zul je verpakkingsdozen moeten aanschaffen om deze producten veilig in te kunnen verzenden. Verpakkingsmaterialen kunnen echter een grote kostenpost zijn, wat zeker voor de beginnende ondernemer niet erg efficiënt is. Echter is het ook een heel belangrijke kostenpost en moet je zeker niet op de kwaliteit willen inleveren. Je wilt immers dat je producten heel bij de consument aankomen. Vandaag geven we je enkele tips om te besparen op verpakkingsmaterialen. Lees gauw verder!

Slim inkopen is het halve werk

Slim inkopen is natuurlijk erg van belang wanneer het gaat om het besparen op verpakkingsmateriaal. Ook kan het bijvoorbeeld verstandig zijn om dozen op maat te laten maken, wat vooral heel handig is mocht je producten verkopen die niet passen in standaard formaat dozen. Het is natuurlijk zonde van het materiaal en geld om dozen te gebruiken die te groot zijn voor jouw product. Door dozen op maat te gebruiken kun je hier flink op besparen. Naast dat je het formaat van deze dozen kunt bepalen, kun je ook kiezen voor kwaliteit bedrukking van de dozen in één of meerdere kleuren of zelfs full-color.

Overige bespaar tips

Het slim inkopen van je verpakkingsmateriaal en het gebruiken van verpakkingsmateriaal op maat zijn slechts een paar tips om op deze kostenpost te kunnen besparen. Op ds80.nl vind je echter nog veel meer tips om zo efficiënt mogelijk met je verpakkingsmateriaal om te gaan. Tevens geven ze ook doelgerichte oplossingen om te kunnen besparen op tijd, personeelskosten en retourzendingen. Je raadpleegt deze oplossingen eenvoudig online, of neem contact met ze op als je gerichte vragen hebt waar je graag antwoord op zou willen. Bestellingen kun je 24/7 doen met je persoonlijke account en tevens zijn de verzendkosten gratis bij besteding boven de €175,-.