Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Het verouderingsproces van je huid vertragen

Een slappe huid en rimpels horen helaas bij het ouder worden. Toch kunnen we het verouderingsproces deel vertragen. Naast dat je kan zorgen voor een gezonde levensstijl, kan je ook de juiste gezichtsverzorging gebruiken om op latere leeftijd te kunnen genieten van een mooie en frisse huid.

Het verouderingsproces van het gezicht

Huidveroudering wordt deels vanuit je lichaam bepaald. We ontwikkelen een tragere stofwisseling, maken minder collageen- en elastinevezels aan waardoor de huid minder soepel wordt en een ouder lichaam verliest onderhuids vet en spiermassa waardoor je in je gezicht ouder lijkt. Daarnaast kan huidveroudering ook veroorzaakt worden door invloeden vanuit buiten af zoals roken, alcohol en stress.

Verzorgingsproducten van Pestle and Mortar

Door een gezonde levensstijl te combineren met een goede huidverzorging houd je de huid in je gezicht mooi. De verzorgingsproducten van Pestle and Mortar kunnen je hierbij helpen. De basis gezichtsverzorging is voor dagelijks gebruik. Je huid voelt zacht, gehydrateerd, gezond en bovenal jonger aan. Om tekenen van veroudering tegen te gaan kan je het anti-aging serum van Pestle and Mortar gebruiken. De intensieve lift- en anti rimpel crème behandeling van Pestle and Mortar is verrijkt met hyaluronzuur, vitamine C en collageen. Het anti-aging serum is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en elastische huid rond de ogen, nek en gezicht. Pestle and Mortar bevat géén parabenen, siliconen, minerale olie en synthetische geuren.

Extra vitamine C boost

Om je huid daarnaast een extra boost te geven kan je elke ochtend een Vitamin C Serum van Pestle and Mortar aanbrengen. Vitamine C is absoluut essentieel voor de productie van collageen. Dit is precies wat een verouderde huid nodig heeft.

Pestle and Mortar kopen

De huidverzorging producten van Pestle and Mortar zijn voor iedereen geschikt. De prijs en kwaliteitsverhouding is uitstekend en de producten zijn niet op dieren getest. De Producten van Pestle and Mortar kan je eenvoudig online kopen bij Esthervanmaanen.nl.