Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Schoenen bepalen jouw stijl

Vooral bij de vrouwen is het bekend dat ze geobsedeerd kunnen zijn met schoenen, maar tegenwoordig kunnen ook de mannen er flink wat van. Schoenen zijn dé kledingstukken die jouw outfit volledig compleet maken. Wanneer een outfit er niet goed uitziet, is het artikel dat het snelst wordt veranderd vaak de schoenen. Maar waarom zijn de schoenen ineens zo erg van belang geworden om jouw outfit top en top fit eruit te laten zien?

Zo gek als jij het wil

Het ding met schoenen is dat je ze zo gek, mooi en kleurrijk kan maken als je maar wilt. Tuurlijk is dit bij andere kledingstukken, zoals broeken of truien ook mogelijk, maar toch worden de ontwerpen op schoenen elke collectie per merk steeds bijzonderder en gekker. Maar ondanks dat er veel bijzondere ontwerpen zijn, blijven schoenen altijd lopen, hoe gek of oncomfortabel ze ook zijn, alles voor de meest unieke look!

AB Lifestyle

AB Lifestyle, het merk van Alexander Büttner, begon natuurlijk met zijn ongelofelijk populaire en bekende petjes, maar het merk is steeds meer gaan ontwerpen en uitbreiden en heeft nu ook besloten om een schoenencollectie te produceren. De schoenen zijn er in het zwart en in het suede grijs, met het logo aan de zijkant en een rood labeltje bij de veters. Dus niet alleen de petjes, maar ook de schoenen zijn tot een bepaalde hoogte van populariteit toe gestegen.

Wees niet bang

Bij veel mensen, zowel jong als oud, hangt de angst om hun stijl te uiten door middel van kleding. Toch zijn schoenen dé manier om jouw stijl te uiten! Wees niet bang en ga voor die gekke kleur, of dat bijzondere ontwerp en laat zien wie jij bent! Het is belangrijk om te laten zien aan de buitenwereld waar jij voor staat, dus ga naar buiten, ga naar die winkel, koop die schoenen en shine!