Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

TENA Discreet

Je verwacht het waarschijnlijk niet, maar incontinentie komt veel voor. Over de hele wereld zijn er bijna 400 miljoen mensen die hier last van hebben, waaronder ook veel mannen. Ongewenst urineverlies is vervelend en beïnvloedt je dagelijkse leven. Gelukkig bestaan er tegenwoordig producten die je kunnen helpen tegen allerlei soorten urineverlies. Wanneer je af en toe een druppeltje verliest, kun je kiezen voor lichtere producten. Wanneer je grote scheuten urine verliest, zijn er extra absorberende producten beschikbaar. Urineverlies hoeft je nergens in te belemmeren.

Oorzaken van ongewenst urineverlies

Als man of vrouw kun je op verschillende momenten in je leven last krijgen van urineverlies. Er zijn allerlei mogelijke oorzaken, zoals bijvoorbeeld een zwangerschap of de menopauze. Wanneer je urine verliest tijdens het hoesten, niezen of lachen, wordt dit stressincontinentie genoemd. Je bekkenbodenspieren zijn verzwakt, waardoor je urine verliest bij een verhoogde druk op de blaas. Voel je altijd de aandrang om te plassen, ook als je net naar het toilet bent geweest? Dan heb je last van aandrangincontinentie. De precieze oorzaak is onbekend, maar waarschijnlijk komt dit omdat je hersenen verkeerde signalen sturen waardoor je denkt dat je blaas vol is zonder dat dit echt zo is.

Oplossingen voor ongewenst urineverlies

Omdat ongewenst urineverlies erg vervelend is, wil je dit natuurlijk graag oplossen. TENA Discreet helpt je bij iedere vorm van urineverlies. Dit zijn inlegkruisjes voor extra zekerheid tijdens de dag. Deze discrete inlegkruisjes zijn er in allerlei uitvoeringen. De Mini Magic is een extra dun inlegkruisje waarvan je niet merkt dat je het draagt. Ideaal wanneer je af en toe een druppeltje urine verliest. Verlies je onverwacht scheuten urine? Dan is de Extra Plus variant een goede keuze. Dit incontinentieverband absorbeert veel vocht en is comfortabel dankzij de zachte randen. TENA Discreet is er in allerlei uitvoeringen, waardoor er altijd een geschikte variant is voor jouw vorm van urineverlies.