Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Wat jij kunt met deze Microsoft training

Microsoft is natuurlijk alom bekend. Bijna ieder bedrijf gebruikt wel software van Microsoft, al zijn het alleen maar de basis Office programma’s. Daar hoef je dan ook geen trainingen voor te volgen in de meeste gevallen. Wel kun je een Microsoft training volgen voor andere software. In bedrijven wordt namelijk ook andere Microsoft software ingezet. Met zo’n Microsoft training kun je daar meer over leren. En zo behaal je bijvoorbeeld een sc 900 certificaat. Dat certificaat behaal je voor de training voor Microsoft Security, Compliance en Identity. Iedereen kan de trainingen volgen. Zowel individuen als bedrijven of teams of afdelingen.

Individueel training volgen

Wanneer je voor jezelf zo’n training wil volgen is het vooral belangrijk dat je ook een examenvoucher aanvraagt. Je kunt ook een training volgen zonder, maar als je de training dan afrondt, krijg je geen certificaat. En dat certificaat geeft nu juist aan dat je de kennis en vaardigheden op het gebied van sc 900 hebt opgedaan. Dat staat mooi op je cv en daarmee kun je aantonen bij een potentiële werkgever dat je de juiste nodige kennis in huis hebt. Bij deze training hoort een trainingsdag op locatie of online. Je volgt de training in een kleine klas.

Training volgen met je bedrijf

Er is ook een mogelijkheid voor een in company training voor sc 900. Dat betekent dat er een training op maat gemaakt wordt voor jullie. Ook hierbij zullen certificaten belangrijk zijn. Zeker wanneer je met opdrachtgevers werkt die ook bewijs van je kennis en kunde willen hebben. Hoe dan ook wordt bij een in company training nagedacht over wat voor bedrijf je bent en hoe de Microsoft training kan aansluiten op jullie bedrijf. Zo wordt de training gericht ingepland om er zo veel mogelijk uit te halen voor het bedrijf. Wel zo praktisch.