Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

De nieuwe PC-games van 2022

Een nieuw jaar betekent nieuwe gamereleases. Ook in februari kunnen we weer een aantal nieuwe releases verwachten. Zeker nu we nog vaak tijd thuis doorbrengen, is gamen de ideale hobby. Je kunt het samen met je vrienden doen, terwijl je allemaal thuis bent. Een goede game laptop kan hier natuurlijk niet ontbreken. Bij BTO kun je je ideale laptop zelf samenstellen, waardoor je een laptop hebt die perfect bij jou past. Ben je veel bezig met gamen of valt dat wel mee? En speel je games die een sterke laptop nodig hebben? Dit kun je allemaal meenemen in het samenstellen van je laptop. De top 3 beste PC-games van februari 2022 lees je in deze blog!

 

Top 3 PC-games van februari 2022

  • Dying Light 2

4 februari is de releasedatum van deze PC-game. In deze game neem je deel aan het leven in een stad die zich bevindt in een duister tijdperk. Je ontdekt verschillende paden en verborgen doorgangen terwijl je talloze niveaus en locaties verkent. Je kunt je eigen sessies hosten of meespelen met andere spelers. Je speelt de game met 2 tot 4 spelers. Ideaal voor een avond gamen met je vrienden! 

  • Total War: Warhammer

Deze game komt uit op 17 februari en is het derde deel van de succesvolle Total War: Warhammer reeks. In deze wereld vol pure en kwaadaardige magie, regeren de vier Ruinous Powers. Aan jou de taak om je troepen te verzamelen en het rijk van chaos te betreden. 

  • Elden Ring

Elden Ring komt uit op 25 februari. Dit epische avontuur kun je spelen met anderen, waardoor het zeer geschikt is voor een gameavond. In de nieuwe action-RPG creëer je een personage. Bepaal je eigen gamestijl en test een breed arsenaal aan wapens, magische krachten en technieken die je ontdekt tijdens jouw avontuur. 

 

Bestel je ideale game laptop

Nog even wachten dus totdat je deze games kunt spelen. Kun je nou niet wachten tot de release van deze games? Bestel tijdens het wachten je ideale game laptop bij BTO. Zo kun je je nieuwe game meteen spelen op de optimale PC!