Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Bedrijfskleding trends in 2022

Het bedrukken van kleding is een goede manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen. We zien daarom ook steeds meer bedrijven die hun kleding bedrukken. Net als bij vrijetijdsmode zijn er ook trends in deze kledingbranche. Wat zijn de trends die we in 2022 gaan zien? 

 

Neutrale kleurtinten en minimalisme

Update je kledingkast met mooie kledingstukken in neutrale kleuren. Na de kleurvolle jaren ’10 hebben de neutrale kleuren weer een comeback gemaakt. Deze kleuren zijn onderdeel van de minimalistische stijl. Je kan jaren doen met kleding in deze stijl, goede basics blijven altijd in de mode. Daarnaast is het stijlvol en heel makkelijk te combineren. Een win-win situatie! Combineer de basiskleuren met elkaar of combineer ze met de volgende trend die behandeld wordt en voeg zo een vrolijk kleurtje toe aan je werkoutfit. 

 

Lente kleuren

Naast de stijlvolle neutrals zijn er ook bepaalde knalkleuren die dit seizoen de fashionwereld domineren. Met heldergeel, knal of olijfgroen, vurig oranje en fuchsia ben je helemaal trendy. Kies je ervoor om een knallende indruk achter te laten? Zorg er dan wel voor dat je deze vrolijke kledingitems combineert met een neutrale kleur, zo houd je een professionele uitstraling. Heldergeel contrasteert mooi met zwart. Voor het samenstellen van een frisse en tegelijkertijd klassieke look, combineer een olijfgroen kledingstuk met item dat een witte tint of licht kaki kleur heeft.

 

Comfortabel en professioneel

Bedrijfskleding is tegenwoordig een stuk minder traditioneel en wat comfortabeler. Een trend die we voorbij hebben zien komen is (monochrome) loungewear. Hoodies en sweaters zijn ook erg gewild in het bedrijfsleven. Ze hebben een stoere uitstraling en zijn heerlijk warm. Wanneer je thuis komt kan je je broek inruilen voor een lekkere joggingbroek in dezelfde kleur als je hoodie. Zo creëer je die monochrome look en ben je ook nog eens comfortabel en trendy. Moet je snel nog even wat boodschappen doen of ga je sporten? Dan kan je je outfit aanhouden en maak je tegelijkertijd ook nog reclame voor je bedrijf.

 

Trendy met DrukwerkConcurrent

Fashionable voor de dag komen als bedrijf laat altijd een goede indruk achter. Na het lezen van de bovenstaande trends heb je wat inspiratie gekregen voor je bedrijfskleding. Nu de uitwerking nog! Drukwerkconcurrent kan je hierbij helpen. Je kleding bedrukken bij DrukwerkConcurrent verzekert je van goede kwaliteitskleding en een snelle persoonlijke service. Neem gerust een kijkje op drukwerkconcurrent.nl en bekijk de opties.