Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Private lease, van stadsauto tot gezinsauto

Private lease heeft de toekomst. Er zijn maar weinig mensen die na het lezen van alle voordelen van private lease hier nog aan zullen twijfelen. Ben jij ook van plan om een auto te leasen? Ga dan naar www.autolease.nl/auto-leasen en lease vandaag nog een auto! Van kleine stadsauto’s tot ruime gezinsauto’s. Alles is mogelijk!

Voordelen van een stadsauto

Wie voor een stadsauto kiest zal allereerst profiteren van de wendbaarheid van deze kleine autootjes. Stadsauto’s zijn, zoals de naam eigenlijk al wel verraad, ontzettend geschikt voor in de drukke stad. Ze worden daarom ook wel city cars of city bugs genoemd. Omdat stadsauto’s zo wendbaar zijn, is parkeren in krappe vakken en manoeuvreren door smalle straatjes geen enkel probleem. Veel fietsers op de weg? Je slingert er zo tussendoor! Voorbeelden van populaire stadsauto’s zijn onder meer de Renault Twingo, Volkswagen UP! en de Citroën C1/Toyota Aygo/Peugeot 107 drieling.

Voordelen van een gezinsauto

Een gezinsauto is een stuk minder wendbaar en daardoor ook minder geschikt voor in de stad. Gezinsauto’s zijn vaak zeer ruime auto’s waar je een hoop in kunt vervoeren. Gebrek aan beenruimte is gelukkig verleden tijd en ook de kofferbakruimte is groot genoeg om de wekelijkse boodschappen met gemak naar huis te kunnen vervoeren. Gezinsauto’s zijn dan ook een stuk comfortabeler dan bijvoorbeeld stadsauto’s en zijn zeer geschikt om lange ritten mee te maken, bijvoorbeeld op vakantie. Ben je van plan om met het hele gezin naar het zuiden van Frankrijk op vakantie te gaan? En heb je kinderen die niet alleen de nodige spullen willen meenemen maar ook hun skateboard, skeelers, grote doos met lego, et cetera? Dan zit je met een gezinsauto goed. Denk bijvoorbeeld aan een auto als de Opel Zafira of de BMW X3.

Leasen: ook zakelijk!

Wist je dat je naast private lease ook zakelijk kunt leasen? Op autolease.nl vind je niet alleen een overzicht van alle auto’s die je privé kunt leasen, maar heb je ook de keuze uit tig verschillende auto’s die beschikbaar zijn voor zakelijk leasen. Een mooi voorbeeld van een auto waar je graag in gezien wilt worden is de BMW 7-serie. Deze zeer luxe auto’s zijn voorzien van alle moderne technieken en handige snufjes.