Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Een gadget voor elke ruimte in huis

Een gadget voor elke ruimte in huis

Gadgets kunnen het leven een beetje handiger, makkelijker of gewoon leuker maken. Daarom heb je er eigenlijk minstens een nodig in elke ruimte in je huis. Van keuken tot badkamer. Hier zijn een paar van de leukste gadgets voor je hele huis.

Zingend ei

Hoe vaak heb je in de keuken gestaan met je smartphone in je hand om toch nog even te googelen hoe lang je een ei kookt om deze middelhard te krijgen. Elke site zegt nét iets anders en de resultaten verschillen ook nog wanneer je het ei vanaf het begin in het water legt op pas wanneer het water kookt. Hier is een heel vermakelijke gadget voor. Een zingend ei! Doe deze tegelijk met je toekomstig gekookte ei in het water, maakt niet uit wanneer, en wacht tot het ei gaat zingen. Voor een zachtgekookt ei zingt hij ‘in Holland staat een huis’, voor een middelhard ei zingt hij ‘twee emmertjes water halen’ en om aan te geven dat je ei hard gekookt is zingt hij het ‘Wilhelmus’.

Antisnurk beugel

Een onmisbare gadget in de slaapkamer is een middel tegen snurken. Slaap is erg belangrijk en snurken is erg vervelend voor zowel de snurker zelf als de mensen om de snurker heen. Gelukkig zijn er verschillende opties om dit te verhelpen. De meest effectieve methodes zorgen voor meer ruimte in de luchtwegen zodat deze niet dicht kunnen klapperen en een snurkgeluid kunnen veroorzaken. Voorbeelden van dit soort effectieve hulpmiddelen zijn de antisnurk beugel en neusspreiders.

Waterdichte bluetooth speaker

Een gadgets in de categorie ‘maakt het leven wat leuker’ is de waterdichte bluetoothspeaker voor in de badkamer. Want wat is lekkerder dan meezingen in de douche? Meezingen in de douche met de muziek zo luid dat niemand jouw gezang kan horen! Of gewoon omdat alles leuker is met een lekker muziekje op de achtergrond, dus ook douchen, badderen of scheren.