Mannenwiki.nl

Alles voor mannen

Kom alles te weten over de verschillende transportwagens

Kom alles te weten over de verschillende transportwagens

Moet je veel grote en zware materialen vervoeren? Transportwagens kunnen dan een uitkomst bieden. Deze zijn groter dan winkelwagens en kunnen veel gewicht dragen. Ze zijn hierom bijvoorbeeld uitermate geschikt voor klanten in een bouwmarkt of tuincentrum. Je kunt deze kopen op alrecarshop.nl. Over het algemeen zijn er drie verschillende soorten transportwagens – deze zijn ook allemaal te koop bij alrecarshop.nl. In dit artikel lees je er alles over.

 

Carry transportwagens

De carry transportwagens zijn de bekendste transportwagens. Carry transportwagens hebben een robuuste constructie van stalen buis. Het laadvlak is gemaakt van watervast multiplex met een antislip laag. De wielen zijn van erg goede kwaliteit en daardoor ook erg licht. Bovendien zijn de carry transportwagens voorzien van twee stuurwielen, waardoor de wagens makkelijk te besturen zijn. Van alle soorten transportwagens zijn de carry transportwagens het meest geschikt om zware materialen of producten met een hoog gewicht te vervoeren. Een transportwagen kan maximaal 50 kilogram aan gewicht vervoeren.

 

Servicewagens

Als je transportwagens in een kantoor of magazijn nodig hebt, is het een optie om servicewagens te gebruiken. Deze zie je heel veel in kantoren of magazijnen. Zo zijn er servicewagens die geschikt zijn om verschillende dienbladen op te zetten of wagens waar je je gereedschap in kwijt kunt. Vaak worden servicewagens ook gebruikt om ergonomische goederen in te vervoeren. Een voordeel van servicewagens, is dat deze vaak zijn verdeeld in verschillende vakjes, waardoor je je producten er veilig en overzichtelijk in kunt plaatsen. De wagens zijn niet geschikt voor heel zware producten. Toch kunnen deze nog 150 kilogram aan gewicht dragen.

 

Tuimarktwagens

Tot slot zijn er de tuinmarktwagens. Deze beschikken over een hoog gemonteerde, diepe mand. Daaronder kunnen ook nog producten worden geplaatst. De bedoeling is om de kleine planten bovenin de mand te plaatsen, en de grotere en zwaardere producten onderin te leggen. Zo kunnen er veel en verschillende producten tegelijkertijd worden vervoerd. Alle producten worden veilig vervoerd, zodat deze intact blijven.